Представяне

Ние сме танцово общество от талантливи и позитивни млади хора.

С танц и усмивка градим бъдещето си, стремим се да развиваме танцовата култура сред подрастващите и в родния шоубизнес.

Нашето собствено танцово студио – Studio VS DANCE, което е една от най-модерните и просторни танцови студиа в София, е профилирано за улични танци и съвременни техники. Тук се обучават новите таланти на VS – за шоубизнес, състезатели, хореографи и артисти.

Представяне 2

Преподавателите на Studio VS DANCE са едни от най-популярните и установени имена в българската танцова култура.

Преподавателите ни често са канени за съдии на редица хип-хоп мероприатия, семинари и мероприатия, като ОnFest, Fanta Dance Festival, Sofia Dance Week и други. Членовете на екипа са гостували, като авторитети в редица предавания – може да видите техни интервюта в редица онлайн списания и медии, свързани с хип-хоп и танцовата култура като цяло и не само.

Подкрепяйки младите, Studio VS DANCE осигурява кариерно развитие на своите ученици. Най-изявените и постоянни таланти биват повишавани в танцьори от отбора на VS DANCE, а други стават и преподаватели!

Екипът на VS е работил с артисти като Snoop Dogg, Rick Ross, Веси Бонева, Марина Кискинова, Аlex P, Camorata, 100 Kila, Santra, Графа, Spens, Део и др. Поканени са и от баскетболния състав на Левски и Отборът ни по Американски футбол „Софийските мечки“ за мажоретен състав. Официален балет на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. Виктория Димитрова ‘Goldy’ печели приз за „Най-добър клубен танцьор на България“ за 2012 година. Носители на приза „Най-добра хип-хоп денс формация за 2014-та година“ според 359HIPHOPAWARDS.

Мисия

Ние сме не само Crew… танцова Школа… ние сме много повече! Ние сме семейство.

Стремим се да изградим една по-специална общност, общност на подкрепа, на приятелство и семейна среда. Школата дава една алтернатива. Целта ни е да дадем възможност на младите хора да изявят себе си.

Средата, в която растеш и се развиваш е изключително важна. Много от младите хора бездействат, бягат от часовете в училище, събират се по паркове и градинки, скучаят. А скуката води до лоши решения. В школата се събират момичета и момчета на различни възрастни (предимно ученици и студенти), които обичат да танцуват, да се забавляват, да творят. Тук те се подготвят и за много неща от живота на възрастните.

Мисия 2

Преподава се история, техника, стилове, ритмика, музикалност, импровизация и най-вече как да предаваме емоция чрез движение!

„Държим на дисциплината, на отговорността, на концентрацията по време на репетиция. Тъй като самата аз вярвам, че трябва да даваш най-доброто от себе си, за да получиш най-доброто, винаги ги поощрявам да правят същото, когато са в залата.

Държим преподаването да се случва правилно, реално човекът срещу теб наистина да се научи да танцува. Да отнесе нещо със себе си и вкъщи.“ – разказва Goldy за работния процес в танцовото студио.