Новина

Състезателите на VS DANCE с НЕВЕРОЯТНО представяне на PLOVDIV OPEN 2021 – INTERNATIONAL COMPETITION “RAINBOW OF TALENTS” BULGARIA.

ПОБЕДА! Щастливи сме да споделим, че танцьорите на VS DANCE отново успяха да грабнат не една, а цели 6 КУПИ! Млади, усмихнати, страталени, с добри сърца, много работливи и с много желание, танцьорите на VS DANCE Studios отново успяха да се представят на ниво! Изминалия уикенд, нашите състезатели бяха част от PLOVDIV OPEN 2021 – more »

Прочети още
Новина

Българско участие в новото видео на RITA ORA!

За нас е изключително голямо удоволствие, че Коста Каракашян е част от нашия преподавателски екип и от VS DANCE STUDIOS! Работата и невероятният професионализъм на Коста за пореден път му дават възможността да покаже на какво е способен. Той е асистент хореограф към най-новия музикален видеоклип на звездата Rita Ora – “ BANG “. Главният more »

Прочети още
Новина

„5,6,7,8 Podcast“ с гост Георги Георгиев thesmallgmg

Днес имаме огромното удоволствие да ви представяме един от нашите млади и талантливи преподаватели – Георги Георгиев, познат в танцовите среди като Thesmallgmg! В това интервю с „5,6,7,8 Podcast” и Денис Илиев, вие ще имате възможността да се запознаете по-добре с Георги и неговото творчество. Насладете се на едно интервю, в което един от най-опитните more »

Прочети още
Новина

FREESTYLE танцьорите от Студио VS DANCE завоюваха няколко купи от изминалия Unity Jam!

FREESTYLE танцьорите от Студио VS DANCE завоюваха няколко купи от изминалия Unity Jam! Щастливи сме да ви споделим последните успехи на нашият FREESTYLE LAB – клас, воден от един от най-опитните и доказали се преподаватели в България – Димитър Желев DzH! На последното събитие – Unity Jam, организирано от uMove – танцьорите в класа на more »

Прочети още
Новина

Искаш да бъдеш не само СТРАХОТЕН ТАНЦЬОР, но и ПРОБИВЕН, БОРЕЩ СЕ, УСПЕШЕН ЧОВЕК?

Искаш да бъдеш не само СТРАХОТЕН ТАНЦЬОР, но и ПРОБИВЕН, БОРЕЩ СЕ, УСПЕШЕН ЧОВЕК? Ние сме не просто школа за танци. VS DANCE е култура, начин на мислене!
При нас има място за всеки, който обича музиката, танците, предизвикателствата, забавата и приятелството. VS DANCE е всичко онова, което кара човек с трепет и желание да идва в студиото всеки ден. Пътят от хип-хоп уличното изкуство до бляскавата сцена е много по-лесен, забавен и постижим, когато гоним целите си заедно!

Прочети още
Новина

НОВО, ЗАШЕМЕТЯВАЩО ВИДЕО от Виктория Димитрова Goldy!

⭕ХИПНОТИЗИРАЩО! Ако искаш и ти да танцуваш така, побързай и се включи в HIP-HOP HEELS класът на Goldy! НОВА ХОРЕОГРАФИЯ от 1-ви Февруари! Запиши се предварително тук: http://vsdance.bg/контакти   ⭕Постоянството и практиката са пътят към успеха на всеки танцьор. Виктория Димитрова Goldy е пример за това! В класовете си, тя се старае да предаде на своите more »

Прочети още
Новина

Програма за НОВИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ -NEW STARS!

Вече 10 години подкрепяме българския шоубизнес, обучавайки и създавайки нови професионалисти, които блестят на родната сцена. Тази година продължаваме да следваме нашата мисия и да работим усилено във всички направления. Вълнуваме се да ви споделим нашата нова, но и стара идея, а именно NEW STARS CLASS – КЛАС НА НОВИТЕ ЗВЕЗДИ!

Прочети още
Новина

Предстои прослушване за VS ACADEMY 2019/2020

СПЕЧЕЛИ ТАНЦОВА СТИПЕНДИЯ | WIN DANCE SCHOLARSHIP – VS Academy Scholarship Program! Дългоочакваното прослушване за новия випуск на VS Academy е вече тук! Тази година очакваме още по-мотивирани танцьори, готови да се впуснат в това голямо приключение, давайки всичко от себе си в борбата да бъдат най-новите звезди на VS DANCE! КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ? – пълна more »

Прочети още
Новина

VS DANCE с победа на GAME OF DANCE!

Вчерашният ден (13.01) беше белязан като празник за танцьорите на VS DANCE! Главният отбор на VS DANCE – VS PRO се състезава в битката между 6 от най-добрите отбори в страната – Game of Dance! В отбора бяха Виктория Димитрова Goldy, Георги Георгиев Thesmallgmg, Симона Харизанова Mon-A, Симеон Йорданов Simcho, Димитър Горанов Fling, Красимира Манджукова, more »

Прочети още