Зала под наем

В свободните си часове Залата VS DANCE би могла да бъде наета за танци, йога, таебо и всякакви спортове. За провеждане на рожденни дни, изложби, семинари, празненства и мероприятия. С площ от 150кв.м. залата се превръща в перфектно място за Вашето събитие. Погрижили сме се да предоставим модерна визия, завладяващ звук, лично пространство, дори при голями групи. В залата има удобна и уютна зона за почивка. Оборудвана е с вентилационна система, обзаведен кът за почивка, климатик и рецепция, която може лесно да се превърне в удобно място за DJ пулт,. Разполагаме с две съблекални (мъжка и женска), в които има гардероби за лични вещи, душ и тоалетна.

Може да се възползвате от услугата “Преподавател/ хореограф/ аниматор под наем”. Предлагаме организиране на урок по танци за Вашите гости или анимация с танци за деца. Екипът от професионалисти на VS DANCE може да направи изключителна шоу-програма в разнообразни стилове, като изненада към Вашите гости или към самите Вас!
Самата зала е позиционирана до НДК-а, център и на няколко училища- НТБГ, ПГТМД, 22-ро и 47-мо СОУ. Намира се на Бул. Витоша 91.

Цени:
Наем зала за частно парти: от 50  до 100 лв без ДДС за 60мин. (възможно е договаряне);
Хонорар преподавател за workshop до 90мин. – 150лв без ДДС.