Състезателният “MASTER CLASS” на Виктория Димитрова Goldy отново се завръща! След изключително успешния сезон, множество снимани музикални и танцови клипове и само първи места от състезания, Goldy отново се впуска в търсене на нови попълнения за младши отборът на VS DANCE – VS Youth!

Основателят на Studio VS DANCE – Виктория Димитрова Goldy иска да даде шанс на всички отдадени млади таланти да се докоснат до живота на професионалния танцьор. В този клас вие ще се подготвяте за участия, ще реализирате проекти и ще тренирате усилено, за да постигнете целите си. Goldy не търси завършени професионалисти, а хора, които искат да бъдат такива! Тя се старае да помогне на всеки един от тях, давайки му индивидуални съвети за развитието му и подобрявайки най-силните му качества. През изминалия танцов сезон VS Youth печели първи награди от “DanceStar 2018”, XXII НТФ „Ритъмът в сърцето ми“, Plovdiv Open 2018 и др. Много професионални танцьори са излезли от нейните класове, а сега вие ще имате възможността да бъдете един от тях! За това не чакайте повече а заповядайте на нейния състезателен “MASTER CLASS”!

Oчакваме ви на прослушването на 27 Септември от 20:00 часа!

__________________________________________
Кога: Вторник и Четвъртък – 20:00-21:30

Къде: Студио VS DANCE – Бул. Витоша 91
__________________________________________
КОЯ Е ВИКТОРИЯ ДИМИТРОВА GOLDY?

Виктория Димитров ‘Goldy’ е основател на VS DANCE. Официален партньор със световната танцова мрежа на Мадона – DanceOn. Носител на приза „Най-добър клубен танцьор на България“ за 2012 година. Под нейно ръководство екипа на VS DANCE печелят приза „Най-добра хипхоп/денс група“ за 2014.

Тя е взискателен преподавател, който се стреми към съвършенство не само в собствената си работа, но и тази на нейните ученици. В същото време Goldy е добър и сърдечен приятел, а дистанцията между нея и учениците й никак не е голямо. Именно защото усеща всички, като свое собствено семейство, VS DANCE се е превърнало в една голяма общност, синоним на истинско танцово семейство.

Тя държи да се знаят основите на танца, историята на пътя по който са поели учениците й, но също така се стреми да подготви своите последователи за суровата конкуренция и сцената на шоубизнеса, като никога не забравят, че танците са щастие, любов и споделяне!

Преподавател/хореограф от 11 години, танцува и спортува от 25 години. В Studio VS DANCE обучава начинаещи, напреднали и хореографи.
Танцови и хореографски кредити:
– The Voice Of Summer Tour 2014 – хореограф/танцьор
– The Voice Of Summer Tour 2015 – хореограф/танцьор
– „На Кафе“ 2013, 2014,2015 и 2017 – хореограф/танцьор
– X-Factor – хореограф/танцьор
– BG Music Awards – танцьор
– БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ – танцьор
– 359 HIPHOP Awards 2015; 2016 – хореограф/танцьор
– SOFIA FASHION WEEK – 2014, 2015, 2016 – хореограф/танцьор – Opening Show
– Montfiz Art Fest – преподавател
– Fanta Dance Festival – преподавател
– OnFest – преподавател Работила е като хореограф/танцьор
и др.
ИЗПЪЛНИТЕЛИ:
– Akcent – хореограф
– Влади Ампов Графа – танцьор
– Веси Бонева – хореограф/танцьор
– Алекс Раева – хореограф/танцьор
– 100 Кила – хореограф/танцьор
– Марина Кискинова – хореограф/танцьор
– Део- хореограф
– Alex P – хореограф/танцьор
– Михаела Филева – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Криско – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Сантра – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Кристо – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Жана Бергендорф – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Спенс – хореограф/танцьор
– NDOE – хореограф/танцьор
и др.
__________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com.

 

Преподаватели

Виктория Димитрова а.к.а. Goldy

Виктория Димитрова а.к.а. Goldy е родена на 23.10.1986г. в град София. Основател на VS DANCE.
Научи още...
Виктория Димитрова а.к.а. Goldy е родена на 23.10.1986г. в град София. Основател на VS DANCE. Тя е взискателен преподавател, който се стреми към съвършенство не само в собствената си работа, но и тази на нейните ученици. В същото време Goldy е добър и сърдечен приятел, а дистанцията между нея и учениците й никак не е голямо. Именно защото усеща всички, като свое собствено семейство, VS DANCE се е превърнало в една голяма общност, синоним на истинско танцово семейство. Тя държи да се знаят основите на танца, историята на пътя по който са поели учениците й, но също така се стреми да подготви своите последователи за суровата конкуренция и сцената на шоубизнеса, като никога не забравят, че танците са щастие, любов и споделяне! Преподавател/хореограф от 9 години, танцува и спортува от 23 години. В Studio VS DANCE обучава начинаещи, напреднали и хореографи. Хореограф на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. Хореограф в „На Кафе“ 2013, 2014, и 2015. Преподавател/хореограф на Montfiz Art Fest, Fanta Dance Festival, OnFest и др. Работила е като хореограф/танцьор с: Веси Бонева, Алекс Раева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Дороти Такева, Camorata, Alex P и др. Участвала е в редица клипове, реклами и филмови продукции. Носител на приза "Найдобър Клубен танцьор на България" за 2012 година. Под нейно ръководство екипа на VS DANCE печелят приза "Найдобра хипхоп/денс група" за 2014. Създател на танцовия спектакъл 'VS' LIFE. Със състава й 'VS' DANCE са канени на редица големи концерти: Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Българския ХИПХОП Фестивал, Rick Ross and Ciara 359 HIPHOP Festival, FANTA Dance Festival, The Voice Of Summer Tour и др.
Затвори...