Обичате да танцувате, но не сте сигурни кой е точния стил за вас? Обичате да експериментирате с различните танцови стилове, откривайки себе си във всеки от тях? То тогава FUSION DANCE CLASS с Кристин Петринска „Cheeky“ е точно за вас!

Кристин знае колко важно е за един танцьор да познава и владее цялата палитра от танцови стилове. Именно за това в нейния клас вие ще имате възможността да пробвате нещо ново и различно с всяка хореография. В нейните класове ще можете да се предизвикате с всяко посещения, а всеки път, когато излезе от залата вие ще бъде по-добър танцьор! Обучавайки ги в артистичност и сценично поведение, Cheeky показва на своите ученици какво точно е нужно, за да се превърнат в професионални танцьори. Чрез нови и различни движения и хореографии, тя ще ви помогне да развиете своите двигателни умения, координация и баланс. Ще ви помогне да се превърнете в дисциплиниран и отговорен танцьор, който знае как да постигне всяка от целите си!

_______________________________________
Кога:
Събота и Неделя – 10:00-11:00 часа

Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE

_______________________________________

Коя е Кристин Петринска Cheeky?

Кристин Петрнска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго идва Виктория Димитрова ‘Goldy’, която поема първия си клас по онова време. Кристин е част от VS DANCE още преди самото му създаване! Магията от танца я учи на ритъм, работа в екип, музикалност, стил, отговорност, професионално отношение към танците, сцената и още много. След няколко годишно обучение тя печели правото да танцува в професионалния състав на VS DANCE, където продължава своето обучение. Сега, след 10 години труд и работа в танцовото студио, Кристин е един от ТОП танцьорите на VS DANCE. Участва на големи събития и клипове рамо до рамо с изпълнители като Веси Бонева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Сантра, Кристо, Павел и Венци, Михаела Маринова и други. Взима участие и в концерта на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, BMW събор, MTV, X-factor, “Като две капки вода”, на голямата сцена на танцовите спектакли на VS DANCE – „VS LIFE“, където взема участие като танцьор и хореограф.

 

Танцувала е и на сцената на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. През 2015 година става танцьор ТОП3 от сензацията „Don’t Twerk! Vogue!“, което дебютира на международната сцена на мащабното модно събитие – Sofia Fashion Week 2015.

Започнала да преподава преди 4 години „Хип-хоп за деца“, извървяла трудния път от начинаещ танцьор до професионалист, Кристин Петринска е силно мотивирана да предаде знанията и културата си на младите хора, учейки ги на нещо истинско и емоционално като танците.

_____________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Кристин Петринска а.к.а. Cheeky

Кристин Петринска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години, се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго, идва Виктория Димитрова 'Goldy', която поема първия си клас по онова време.
Научи още...
Кристин Петринска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години, се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго, идва Виктория Димитрова 'Goldy', която поема първия си клас по онова време. Кристин е част от VS DANCE още преди самото му създаване! Магията от танца я учи на ритъм, работа в екип, музикалност, стил, отговорност, професионално отношение към танците и сцената и още много. След няколко годишно обучение при Goldy, тя печели правото да танцува в професионалния състав на VS DANCE, където продължава своето обучение. Сега, след 8 години труд и работа в танцовото студио, Cheeky е един от ТОП танцьорите на VS. Участва на големи събития и клипове рамо до рамо с изпълнители, като Веси Бонева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Сантра, Кристо и други. Взима участие и в концерта на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, BMW събор, на голямата сцена на танцовите спектакли на VS DANCE "VS LIFE", където взема участие, като танцьор и хореограф. Тя не спира да се развива и учи нови стилове, като посещава разнообранзите клаосве на студиото. Танцувала е на сцената на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. През 2015 година става танцьор от ТОП3 от сензацията "Don't Twerk! Vogue!" найновото шоу на Goldy, което дебютира на международната сцена на мащабното модно събитие Sofia Fashion Week 2015. Започнала да преподава едва преди 2 години "Хипхоп за деца", извървяла трудния път от начинаещ танцьор до професионалист, Кристин Петринска е силно мотивирана да предаде знанията и културата си на младите хора, учейки ги на нещо истинско и емоционално, като танците.
Затвори...