Studio VS DANCE има удоволствието да те покани на един страхотен, позитивен и много градивен танцов клас! Ако искаш да бъдеш ХИП-ХОП ТАНЦЬОР, то трябва да научиш някои от НАЙ-ВАЖНИТЕ ФУНДАМЕНТИ, основополагащи за нашата култура! Те ще ти помогнат да бъдеш ОСВОБОДЕН И ДА ТАНЦУВАШ ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО ТИ СЕ ПРИИСКА без да се притесняваш излишно! Отделно ще учиш различни, разтоварващи и много забавни хореографии, които ще развият твоето мислене, двигателна култура и сценично поведение.


График:
Вторник и четвъртък – 18:00 – 19:00ч;

Къде?
Бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE!


Ето малко повече информация за поставените цели и средставата за постигането им!

Цели:
1. По-добро запомняне на хореографии и учене на движения
2. Музикалност
3. Импровизация

План за действие:
1. Прогресивност на сложността на хореографиите с всеки изминал месец.
2. Всеки клас започва със загряване на тялото и основно разтягане + обща физическа подготовка.
3. Хореографиите ще бъдат на различни линии в музиката, което ще тренира твоята музикалност.
4. Кратко обяснение на логиката зад всяко движение.(музикалност и култура на движение на тялото).
5. Основни движения от хип-хоп танците (бейсици) и тяхната история. Как да създаваш твой собствени вариации.
6. Изучаване на различни хип-хоп стилове.
7. Игри за фрийстайл.
8. Упражнения за техника и музикалност.


Кой е Петьо Начев (VS DANCE)?

Петьо Начев е познат в танцовите среди, като Печи.
Занимава се с хип-хоп танци от 2009-а година, като през тези 6 години е бил част от 4 crew-та и е взел участие в редица състезания, батъли и концерти. През 2011 става национален шампион в категория формации към БСТФ, заедно с Dem Divas & da Fellas. От 2012 води детски класове по street dance към различни школи. През 2013 става национален шампион в категория хип-хоп соло към БСТФ. Малко по-късно същата година става част и от VS DANCE. През 2014 е номиниран за стипендия от Танцова работилница 2014 и взима златен медал в батъл по двойки, част от Дупница Денс Фест. Участва в турнето на радио и телевизия The Voice – The Voice of Summer Tour 2014/2015, заедно с професионалните танцьори от VS DANCE. Участвал е в предаването „На Кафе“ през 2013 година с N’Core, а през 2014 година с VS DANCE. Танцьор от екипа на Веси Бонева, като с нея той е имал редица участия от родния шоу бизнес. С отбора VS DANCE, печелят приза „Най-добра хип-хоп денс/формация за 2014 година“ според годишните 359HIPHOPAWARDS. Участвал е в големите гоодишни спектакли „VS LIFE“, като танцьор и хореограф.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или ни пишете на: office.vsdance@gmail.com

Преподаватели

Петьо Начев

Петьо Начев е познат в танцовите среди, като Печи. Занимава се с хипхоп танци от 2009а година, като през тези 6 години е бил част от 4 crewта и е взел участие в редица състезания, батъли и концерти.
Научи още...
Петьо Начев е познат в танцовите среди, като Печи. Занимава се с хипхоп танци от 2009а година, като през тези 6 години е бил част от 4 crewта и е взел участие в редица състезания, батъли и концерти. През 2011 става национален шампион в категория формации към БСТФ, заедно с Dem Divas & da Fellas. От 2012 води детски класове по street dance към различни школи. През 2013 става национален шампион в категория хипхоп соло към БСТФ. Малко покъсно същата година става част и от VS DANCE. През 2014 е номиниран за стипендия от Танцова работилница 2014 и взима златен медал в батъл по двойки, част от Дупница Денс Фест. Участва в турнето на радио и телевизия The Voice – The Voice of Summer Tour 2014/2015, заедно с професионалните танцьори от VS DANCE. Участвал е в предаването "На Кафе" през 2013 година с N'Core, а през 2014 година с VS DANCE. Танцьор от екипа на Веси Бонева, като с нея той е имал редица участия от родния шоу бизнес. С отбора VS DANCE, печелят приза "Най-добра хипхоп денс/формация за 2014 година" според годишните 359HIPHOPAWARDS. Участвал е в големите гоодишни спектакли "VS LIFE", като танцьор и хореограф.
Затвори...