БРЕЙК ТАНЦИ ЗА ДЕЦА“ Маргарит Петков FUEGO е най-новият клас на VS DANCE! Ако желаете детето Ви да бъде обучавано от опитен и висококвалифициран преподавател, присъединете се към семейството на VS DANCE.

В тези класове децата се обучават на основни стъпките в брейк танците, разказваме им историята на хип-хоп културата и разпалваме траен интерес към този и стил и танците, като цяло. Децата ви ще имат възможността да се запознаят с различните елементи от брейк танците в една безопасна и позитивна среда. Малките танцьори ще успеят да открият свой собствен стил, ритъм и динамика, чрез различни упражнения. Освен музикалността, в класовете ще се работи върху развитието на физическите качества на всеки ученик, правейки ги по-силни, издържливи, балансирани и координирани!

Очакваме ви от 26-ти Януари само в Студио VS DANCE!

ПРИЕМ: от 6 годишна възраст.
ВАЖНО! Класовете „БРЕЙК ТАНЦИ ЗА ДЕЦА“ са САМО с предварително записване. За записване може да ни се обадите на телефон 0886 466 137 или ни пишите на: office.vsdance@gmail.com

Работното време, по което можете да се запишете е:
От Понеделник до Петък – 16:00-21:00
Събота и Неделя – 10:00-20:00
__________________________________________________
Кога:
Неделя – 10:00 – 11:00 часа

Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE

Цена:
Единично посещение -10 лв.
Карта на месечна база, спeциално за този клас – 35 лв.
_________________________________________________________________________________________
Кой е Маргарит Петков FUEGO?
Fuego се занимава с танци още от 1997. Представлява MONSTRIBE(България)|MZK(MIGHTY ZULU KINGZ)WORLD WIDE, а псевдонима му е даден от имео от BBOY ALIEN NESS BRONX NY, легенда и президент на MIDHTY ZULU KINGZ/MZK WORLD WIDE.
През годините е спечелил над 100 състезатия на Балканите и по света, като едни от най-забележителните са:
-Световен шампион за 2007 на OCTAGON WORLD RUMBLE 2007 в Швейцария
-Световен шампион на AUTMN MADDNESS 2008 5 VS 5 в Холандия.
Танцувал е редом до много легенди от цял свят – BBOYS, рап изпълнители и DJ-и.
Правил е уъркшопи в над 20 държави и участвал като специарен гост на най-голямото breakdance/hip-hop събитие в LA, а именно FREESTYLE SESSION 2010.
_______________________________________________
За допълнителни въпроси не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или ни пишете на office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Маргарит Петков Fuego а.к.а. Fuego

Fuego се занимава с танци още от 1997. Представлява MONSTRIBE(България)|MZK(MIGHTY ZULU KINGZ)WORLD WIDE, а псевдонима му е даден от имео от BBOY ALIEN NESS BRONX NY, легенда и президент на MIDHTY ZULU KINGZ/MZK WORLD WIDE. През годините е спечелил над 100 състезатия на Балканите и по света, като едни от най-забележителните са: -Световен шампион за 2007 на OCTAGON WORLD RUMBLE 2007 в Швейцария -Световен шампион на AUTMN MADDNESS 2008 5 VS 5 в Холандия. Танцувал е редом до много легенди от цял свят - BBOYS, рап изпълнители и DJ-и. Правил е уъркшопи в над 20 държави и участвал като специарен гост на най-голямото breakdance/hip-hop събитие в LA, а именно FREESTYLE SESSION 2010.
Затвори...