БРЕЙКЪТ отното се завръща в редиците на VS DANCE с уникалният брейк гуру Маргарит Петков известен в Dance обществото като FUEGO.

Ако искате да сте заинтригувани и предизвикани с много нови брейк движения, с които ще си помогнете в развитието на стила си, тогава не пропускайте класовете по Break Dance.

Кога:
Вторник и Четвъртък 21:00 – 22:30 часа
_____________________________________________________________________________________
Къде:
бул. Витоша 91 – Студио
VS DANCE

Цена:

Или абонаментните карти на Студио VS DANCE
_________________________________________________________________________________
Кой е
Маргарит Петков FUEGO?
Fuego се занимава с танци още от 1997. Представлява MONSTRIBE(България)|MZK(MIGHTY ZULU KINGZ)WORLD WIDE, а псевдонима му е даден от именно от BBOY ALIEN NESS BRONX NY, легенда и президент на MIDHTY ZULU KINGZ/MZK WORLD WIDE.

През годините е спечелил над 100 състезатия на Балканите и по света, като едни от най-забележителните са:

-Световен шампион за 2007 на OCTAGON WORLD RUMBLE 2007 в Швейцария

-Световен шампион на AUTMN MADDNESS 2008 5 VS 5 в Холандия.

Танцувал е редом до много легенди от цял свят – BBOYS, рап изпълнители и DJ-и.

Правил е уъркшопи в над 20 държави и участвал като специарен гост на най-голямото breakdance/hip-hop събитие в LA, а именно FREESTYLE SESSION 2010.

_____________________________________________________________________________
За допълнителни въпроси не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или ни пишете на office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Маргарит Петков Fuego а.к.а. Fuego

Fuego се занимава с танци още от 1997. Представлява MONSTRIBE(България)|MZK(MIGHTY ZULU KINGZ)WORLD WIDE, а псевдонима му е даден от имео от BBOY ALIEN NESS BRONX NY, легенда и президент на MIDHTY ZULU KINGZ/MZK WORLD WIDE. През годините е спечелил над 100 състезатия на Балканите и по света, като едни от най-забележителните са: -Световен шампион за 2007 на OCTAGON WORLD RUMBLE 2007 в Швейцария -Световен шампион на AUTMN MADDNESS 2008 5 VS 5 в Холандия. Танцувал е редом до много легенди от цял свят - BBOYS, рап изпълнители и DJ-и. Правил е уъркшопи в над 20 държави и участвал като специарен гост на най-голямото breakdance/hip-hop събитие в LA, а именно FREESTYLE SESSION 2010.
Затвори...