Обичаш музиката?Искаш да научиш нещо ново и модерно? Мечтаеш да се развиваш и да бъдеш като танцьорите от професионалната сцена? Имаме точния клас за теб – “COMMERCIAL CHOREO” с Александра Ковачева.

Алекс е един от най- енергичните и зареждащи хореографи в студиото. Тя е танцьор, който умее да вдъхновява и мотивира своите ученици. Стилът й е актуален и взривяващ, а хореографиите – модерни и разнообразни.

 

В класовете си Алекс се старае преди всичко да създава уютна приятелска среда, предразполагаща учениците си към това да са отпуснати и да бъдат себе си. Освен върху техника и музикалност, Алекс работи и върху изграждането на сценично присъствие на танцьорите си. Всяко нещо, дори и походката на танцьора, трябва да бъде изпипано до най-малкия детайл, за да може той да изглежда добре пред публика.

 

Ако Вие искате да се развивате ,да изразявате себе си чрез музиката  и танца и всичко това, докато се забавлявате- заповядайте в COMMERCIAL CHOREO” класа с Alex K!

____________________________________________

Кога:

Начинаещи – Сряда – 16:00-17:00

 

Средно ниво – Събота и Неделя 18:30 -19:30

 

 

Къде:

Студио VS DANCE – Бул. Витоша 91

___________________________________________

 

Коя е Александра Ковачева ‘Alex K’?

 

Алекс започва да тaнцува още от 6-годишна възраст, първоначално спортни танци, след което активно се занимава с модерни танци. Любовта ѝ към танца, сцената и хореографията се разпалва в още този период.

През 2013г. Алекс започва професионалната си танцова кариера в София.

Оттогава досега се включва в редица големи проекти, сред които:

  • Като две капки вода
  • X Factor
  • Гласът на България
  • The Voice Summer Tour
  • SFW,
  • 359 hop awards
  • MTV Varna Beach
  • и други

 

Алекс е танцувала е с редица български изпълнители като  Михаела Маринова,Павел и Венци Венц, Дара, 100 кила, Веси Бонева, Марина Кискинова и др. Участвала е в много музикални клипове и телевизонни реклами.

Нейни хореографии са включени именно в спектаклите VS LIFE 2 и 3. Алекс неуморно взима участие в различни класове и уъркшопи на български и международни танцьори и с радост споделя знанията и уменията си в класовете в Studio VS Dance.

„Искам танцьорите да комуникират с мен! Спокойно да задават въпроси, за да вникнат в движението, да разберат откъде идва, а най – важното: да се чувстват комфортно. Заедно с много хъс, забавление, дисциплина и мотивация ще се развиваме като танцьори, за да вървим напред и нагоре. Вярвам, че в залата ще съборим всички бариери, за да можем да покажем най-доброто от себе си на сцената.“ споделя Алекс.
_____________________________________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com