VS DANCE и Димитър Желев DZH започват една страхотна инициатива! „FREESTYLE LABORATORY“ или ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИМПРОВИЗАЦИЯ И СВОБОДА е за всички, които живеят, за да танцуват, за тези, които тренират здраво и искат да се развиват и за тези, които не искат да бъдат слагани в рамка.

„Имам желанието да споделяме танците си един с друг в приятелска обстановка. Вярвам, че можем да създадем такава заедно“ споделя DZH, а VS DANCE е точното място за това. Повече от crew, ние сме семейство! – е нашето мото, ето защо при нас, вие ще преодолеете всички задръжки, ще се чувствате спокойни и щастливи, а Димитър Желев, ще сподели с вас ценния си опит натрупан, като преподавател в HALIFIX CREW! Той е готов да ви помогне с всички ваши трудности, да отговори на въпросите, които имате, а отговорите на някои от тях, ще откриете заедно. Дотук добре. Тренировките обаче ще са тежки. Ще изискват усилия от танцьорите. Физически и психически. От вас ще очакваме воля и постоянство, за да постигнете резултатите, които искате. DZH ще работи с всеки за неговото индивидуално развитие и ще бъда винаги подготвен с нови идеи и предизвикателства.

Начало – 21-ви септември. Очаквам ви!
__________________________________________________________
Кога? Петък 16:00 – 18:00 часа

Къде? Студио VS DANCE – Бул. Витоша 91

Цена? Не искаме идеята за фрийстайл лаборатория да се разглежда като поредния урок по танци. Затова заплащането също ще бъде фристайл. Всеки ще бъде свободен в решението си да заплати каквато сума пожелае на рецепцията на студиото. Това ще бъде една добра възможност всеки, да покаже собствената си благодарност и уважение към Митко, към знанията, които ви дава, към времето, което ще отдели на всеки от вас, към студиото и VS DANCE, към всички вас. Това ще бъдат знания, които Митко е трупал с години, време – най-ценният ни актив, средства и любов за създаване на това уникално танцово пространство и общество. От вас зависи, тази лаборатория да продължи да съществува и да бъде в полза на всички.
___________________________________________________________
Кой е Димитър Желев ‘DzH’?
Димитър Желев е дипломиран учител по танци. Танцува повече от 28 години. Занимава се с различни стилове – латиноамерикански и стандартни танци, балет, хип хоп, фънк стилове, хаус и др. Взима уроци от: Mr. Wiggles (USA), Henry Link (USA), Caleaf Sellers (USA), Budha Stretch (USA), Hiro (JAPAN), Yoshie (JAPAN), Flockey (GERMANY), Storm (GERMANY), Junior Boogie (CANADA), Niki Tsappos (SWEDEN), Martha Nabwire (SWEDEN), Matia Quintavalle (ITALY) …и други!
Посещавал е SDK Europe два пъти и е създател на HALIFIX CREW.
„Това е хобито ми, това е професията ми, това е, което правя и съм правил винаги.
Часът ми е насочен към танцьорите, които искат да работят здраво и да се развиват!
Очаквам ви! “
______________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com

VS DANCE и Димитър Желев DZH започват една страхотна инициатива! „FREESTYLE LABORATORY“ или ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ИМПРОВИЗАЦИЯ И СВОБОДА е за всички, които живеят, за да танцуват, за тези, които тренират здраво и искат да се развиват и за тези, които не искат да бъдат слагани в рамка.

„Имам желанието да споделяме танците си един с друг в приятелска обстановка. Вярвам, че можем да създадем такава заедно“ споделя DZH, а VS DANCE е точното място за това. Той е готов да ви помогне с всички ваши трудности, да отговори на въпросите, които имате, а отговорите на някои от тях, ще откриете заедно. От вас ще очакваме воля и постоянство, за да постигнете резултатите, които искате. DZH ще работи с всеки за неговото индивидуално развитие и ще бъда винаги подготвен с нови идеи и предизвикателства.

Начало – 21-ви септември. Очаквам ви!

#VSDANCE #StudioVSDance #Dance #Class #Freestyle #Lab #DimitarZhelev #DzH

Преподаватели

Димитър Желев а.к.а. DzH

Димитър Желев е дипломиран учител по танци. Танцува повече от 28 години. Занимава се с различни стилове - латиноамерикански и стандартни танци, балет, хип хоп, фънк стилове, хаус и др. Взима уроци от: Mr. Wiggles (USA), Henry Link (USA), Caleaf Sellers (USA), Budha Stretch (USA), Hiro (JAPAN), Yoshie (JAPAN), Flockey (GERMANY), Storm (GERMANY), Junior Boogie (CANADA), Niki Tsappos (SWEDEN), Martha Nabwire (SWEDEN), Matia Quintavalle (ITALY) ...и други! Посещавал е SDK Europe два пъти и е създател на HALIFIX CREW. "Това е хобито ми, това е професията ми, това е, което правя и съм правил винаги. Часът ми е насочен към танцьорите, които искат да работят здраво и да се развиват! Очаквам ви! "
Затвори...