!!!FOR ENG SCROLL DOWN!!!

На вниманието на всички деца и техните родители! Искаме да ви поканим на нашия нов детски клас с Виктория Атанасова! Тя е преподавател с дългогодишен опит в работата с деца и множество проекти зад гърба си. Именно умението и да грабне и задържи вниманието на всяко от децата я прави изключително ценен преподавател!

С уникалния си подход, Вики успява да бъде едновременно внимателна и любяща, но и стриктна и дисциплинираща, като се стреми да възпитава своите ученици на постояннство, самочувствие и любов към танците. В нейните класове се обръща специално внимание на развитието на музикалността и двигателната култура на децата чрез различни хип-хоп движения, развивайки както индивидуалните им умения, така и тези за работа в екип!

Във „VS KIDS HIP-HOP” с Виктория Атанасова, вашето дете ще открие място където едновременно да се забавлява и развива, под ритъма на музиката! Очакваме ви всеки Понеделник и Сряда от 17:00 часа, както и Понеделник от 09:00 часа, само в Студио VS DANCE!

ПРИЕМ: от 8 до 12 годишна възраст.

*Следобедният клас започва от 23.09.19 г.
** Сутрешният клас започва от 07.10.19 г.
______________________________________________________
График:
Понеделник и Сряда – 17:00-18:00
Понеделник – 09:00-10:30 (сутришен клас- стартира от 07.10.19 г.)

Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE
______________________________________________________
Коя е Виктория Атанасова?

Тя е спортист от ранна детска възраст. Още на 5 години стъпва в залата по художествена гимнастика и влага там целият си труд, упоритост и отдаденост в продължение на 10 години. Интересът й към танците се заражда, след като гледа предаването “So you think you can dance” и още от тогава започва да мечтае за голямата сцена.

През 2008 година влиза за първи път в залата за танци, където Виктория Димитрова “Goldy” запалва пламъкът и любовта й към танците. През следващите години Вики е сред най-отдадените и мотивирани танцьори и не след дълго тя става част от главния състав на VS Dance и един от първите преподаватели на студиото. Тя посещава различни класове, танцови лагери и уъркшопи на български и международни танцьори с цел да развива не само себе си, но и учениците си.

С нейно участие VS DANCE печели наградата „Най-добра хип-хоп денс формация“ 2014 г. Упоритостта и таланта й и извоюват участие на редица големи проекти, сред които The Voice of Summer Tour 2014 и 2015, Sofia Fashion Week, X Factor, Гласът на България също така много музикални клипове, телевизионни предавания и фестивали.

Участник и хореограф в ежегодишната поредицата танцови спектакли на Studio VS DANCE – “VS Life”, както и главна роля в “Evolution of Dance”.
______________________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

We’d like to invite you to our newest kids class with Victoria Atanasova! She is a teacher with years of experience working with kids and a lot of projects behind her back. Her skill to catch and hold the attention of every kid makes her a really valuable teacher!

With her unique approach, Viki manages to be careful and loving but strict at the same time, striving to teach her students perseverance, self-esteem and love of dance. In her classes she pays special attention to musicality and the kids movement through different hip-hop moves, developing their individual skills, as well as teamwork! We hope to see you at the studio every Monday and Wednesday at 17:00, as well as Monday morning at 09:00!

*The morning class starts at 07.10.19!
______________________________________________________
Schedule:
Monday and Wednesday– 17:00-18:00
Monday – 09:00-10:30 (morning class – starts from 07.10.19 г.)

Where:
bul. Vitosha 91 – VS DANCE Studio
______________________________________________________
If you have any additional questions, feel free to call us at 0886 466 137, or leave and email at office.vsdance@gmail.com

Преподаватели

Виктория Атанасова а.к.а. Small-V

Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава.
Научи още...
Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава. Израствайки като танцьор става част от главния състав на VS DANCE, с който участва като танцьор на големи събития като Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, On-Fest, Българския ХИП-ХОП Фестивал,The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015 и др. Участва като танцьор и хореограф в поредицата спектакли на VS DANCE – 'VS LIFE'.
Затвори...

График

Понеделник
09:00 - 10:30
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за деца
Понеделник
17:00 - 18:00
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за деца
Сряда
17:00 - 18:00
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за деца