В стремежа си да създаваме амбицирани и талантливи танцьори, ние обръщаме специално внимание именно на най-малките от тях. Знаем колко важно е за едно дете да бъде в приятна и позитивна среда, в която да може да твори и надгражда себе си.

Кристин Петринска „Cheeky” е един от най-добрите преподаватели, които Вашето дете може да има. Тя е внимателна, търпелива и нежна и обръща специално внимание на всяко от децата в нейната група. За нея е важно преди всичко да погледне към света през техните очи и да заговори на езика им, за да грабне и задържи вниманието на всяко едно от тях. Кристин е перфектното съчетание от креативност, отдаденост и любов. Строгостта и стриктността я правят добър учител, а съпричастността и любвеобилността – неизменен приятел на малчуганите. В своите класове тя се стреми да научи децата как да се изразяват, да работят в екип, да се развиват и да заобичат танца така, както самата тя го прави!

ПРИЕМ: от 6 годишна възраст.
_____________________________________________

Кога:
Събота и Неделя – 10:00-11:00
Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE
_____________________________________________

КОЯ Е КРИСТИН ПЕТРИНСКА ‘Cheeky’ ?

Кристин Петрнска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго идва Виктория Димитрова ‘Goldy’, която поема първия си клас по онова време. Кристин е част от VS DANCE още преди самото му създаване! Магията от танца я учи на ритъм, работа в екип, музикалност, стил, отговорност, професионално отношение към танците, сцената и още много. След няколко годишно обучение тя печели правото да танцува в професионалния състав на VS DANCE, където продължава своето обучение. Сега, след 10 години труд и работа в танцовото студио, Кристин е един от ТОП танцьорите на VS DANCE. Участва на големи събития и клипове рамо до рамо с изпълнители като Веси Бонева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Сантра, Кристо, Павел и Венци, Михаела Маринова и други. Взима участие и в концерта на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, BMW събор, MTV, X-factor, “Като две капки вода”, на голямата сцена на танцовите спектакли на VS DANCE – „VS LIFE“, където взема участие като танцьор и хореограф.

 

Танцувала е и на сцената на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. През 2015 година става танцьор ТОП3 от сензацията „Don’t Twerk! Vogue!“, което дебютира на международната сцена на мащабното модно събитие – Sofia Fashion Week 2015.

Започнала да преподава преди 4 години „Хип-хоп за деца“, извървяла трудния път от начинаещ танцьор до професионалист, Кристин Петринска е силно мотивирана да предаде знанията и културата си на младите хора, учейки ги на нещо истинско и емоционално като танците.
_____________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Кристин Петринска а.к.а. Cheeky

Кристин Петринска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години, се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго, идва Виктория Димитрова 'Goldy', която поема първия си клас по онова време.
Научи още...
Кристин Петринска „Cheeky” започва своята танцова кариера още от ранна детска възраст, като взима класическите основи от залите по художествена гимнастика. Когато навършва 11 години, се записва на танци в местното читалище, където, не след дълго, идва Виктория Димитрова 'Goldy', която поема първия си клас по онова време. Кристин е част от VS DANCE още преди самото му създаване! Магията от танца я учи на ритъм, работа в екип, музикалност, стил, отговорност, професионално отношение към танците и сцената и още много. След няколко годишно обучение при Goldy, тя печели правото да танцува в професионалния състав на VS DANCE, където продължава своето обучение. Сега, след 8 години труд и работа в танцовото студио, Cheeky е един от ТОП танцьорите на VS. Участва на големи събития и клипове рамо до рамо с изпълнители, като Веси Бонева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Сантра, Кристо и други. Взима участие и в концерта на Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, BMW събор, на голямата сцена на танцовите спектакли на VS DANCE "VS LIFE", където взема участие, като танцьор и хореограф. Тя не спира да се развива и учи нови стилове, като посещава разнообранзите клаосве на студиото. Танцувала е на сцената на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. През 2015 година става танцьор от ТОП3 от сензацията "Don't Twerk! Vogue!" найновото шоу на Goldy, което дебютира на международната сцена на мащабното модно събитие Sofia Fashion Week 2015. Започнала да преподава едва преди 2 години "Хипхоп за деца", извървяла трудния път от начинаещ танцьор до професионалист, Кристин Петринска е силно мотивирана да предаде знанията и културата си на младите хора, учейки ги на нещо истинско и емоционално, като танците.
Затвори...