Ако обичате HIP-HOP музиката, но все още не сте се престрашили да пробвате и танци, то ние имаме перфектния за вас клас! „HIP-HOP BASICS“ с Димитър Желев DzH, ще ви помогне да направите първите си стъпки в този стил.

 

В този клас вие ще можете да научите основните стъпки в HIP-HOP танците. Ще видите от къде е тръгнал всеки танцьор! Ще се запознаете с история на HIP-HOP културата и ще се научите да танцувате свободно. В класа ще работите усилено в полагането на стабилни основи, върху които да можете да градите. DzH ще ви покаже как да тренирате правилно и ще ви помогне да се отпуснете. Ще развиете своя груув и за нула време ще можете да танцувате на любимите си песни в клубовете. Ако още се чудитe дали този клас е за вас, елате и се уверете сами колко приятни и разтоварващи могат да бъдат HIP-HOP танците!

Заповядайте на класовете на Димитър Желев DzH от 21-ви Септември!
_______________________________________________
Кога: Вторник – 19:00
Петък – 19:00

Къде: бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE

_______________________________________________
Кой е Димитър Желев ‘DzH’?
Димитър Желев е дипломиран учител по танци. Танцува повече от 28 години. Занимава се с различни стилове – латиноамерикански и стандартни танци, балет, хип хоп, фънк стилове, хаус и др. Взима уроци от: Mr. Wiggles (USA), Henry Link (USA), Caleaf Sellers (USA), Budha Stretch (USA), Hiro (JAPAN), Yoshie (JAPAN), Flockey (GERMANY), Storm (GERMANY), Junior Boogie (CANADA), Niki Tsappos (SWEDEN), Martha Nabwire (SWEDEN), Matia Quintavalle (ITALY) …и други!
Посещавал е SDK Europe два пъти и е създател на HALIFIX CREW.
„Това е хобито ми, това е професията ми, това е, което правя и съм правил винаги.
Часът ми е насочен към танцьорите, които искат да работят здраво и да се развиват!
Очаквам ви! “
______________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com

 

Преподаватели

Димитър Желев а.к.а. DzH

Димитър Желев е дипломиран учител по танци. Танцува повече от 28 години. Занимава се с различни стилове - латиноамерикански и стандартни танци, балет, хип хоп, фънк стилове, хаус и др. Взима уроци от: Mr. Wiggles (USA), Henry Link (USA), Caleaf Sellers (USA), Budha Stretch (USA), Hiro (JAPAN), Yoshie (JAPAN), Flockey (GERMANY), Storm (GERMANY), Junior Boogie (CANADA), Niki Tsappos (SWEDEN), Martha Nabwire (SWEDEN), Matia Quintavalle (ITALY) ...и други! Посещавал е SDK Europe два пъти и е създател на HALIFIX CREW. "Това е хобито ми, това е професията ми, това е, което правя и съм правил винаги. Часът ми е насочен към танцьорите, които искат да работят здраво и да се развиват! Очаквам ви! "
Затвори...