Димитър Желев, познат още като DzH е един от най-добрите преподаватели в страната. От години той се занимава с преподавателска дейност и е съдия на някои от най-големите танцови състезания в България. Той знае как да направи завършен танцьор от абсолютно начинаещ и именно за това сега е тук с неговия “HOUSE DANCE” клас!

House като танцов стил е смесица от много и различни видове танци. Джаз, фънк, хип-хоп, степ и латино са само част от тях. Корените на самият стил идват от клубните партита в Чикаго и Ню Йорк през 80те, а днес това е стил, който всеки уважаващ себе си танцьор трябва да усвои. В класовете си DzH обръща огромно внимание върху техниката на неговите танцьори. Важно е един танцьор да бъде дисциплиниран и неуморно да работи върху себе си. DzH показва на танцьорите си как да тренират правилно и ефективно, за да постигнат максимално добри резултати. Освен ритмичност и музикалност, в класовете му има и сериозна доза кардио – подскоци, клякания и много бързи стъпки. Прибавате към тези упражнения и добре подбраната от него музика и имате един невероятен “HOUSE DANCE” клас!
________________________
Кога: Петък – 18:00 часа

Къде:
Студио VS DANCE – Бул. Витоша 91

_______________________________________________
Кой е Димитър Желев ‘DzH’?
Димитър Желев е дипломиран учител по танци. Танцува повече от 28 години. Занимава се с различни стилове – латиноамерикански и стандартни танци, балет, хип хоп, фънк стилове, хаус и др. Взима уроци от: Mr. Wiggles (USA), Henry Link (USA), Caleaf Sellers (USA), Budha Stretch (USA), Hiro (JAPAN), Yoshie (JAPAN), Flockey (GERMANY), Storm (GERMANY), Junior Boogie (CANADA), Niki Tsappos (SWEDEN), Martha Nabwire (SWEDEN), Matia Quintavalle (ITALY) …и други!
Посещавал е SDK Europe два пъти и е създател на HALIFIX CREW.
„Това е хобито ми, това е професията ми, това е, което правя и съм правил винаги.
Часът ми е насочен към танцьорите, които искат да работят здраво и да се развиват!
Очаквам ви! “
______________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com