Studio VS DANCE ви представя НОВ „Ladies Style“ клас с Виктория Атанасова !

Ladies Style е стил, който подчертава и развива женствеността, грацията, сензитивността, увереността и самочувствието. В класът освен хореографии, които подобряват музикалността и обогатяват двигателната култура се правят и различни упражнения, които целят преодоляване на притеснението от себеизразяване чрез танци.


График:
Понеделник и сряда – 19:00 – 20:00ч

Къде?
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE


Коя е Виктория Атанасова Small V?

Тя е спортист от ранна детска възраст. Още на 5 години стъпва в залата по художествена гимнастика и влага там целият си труд, упоритост и отдаденост в продължение на 10 години. Интересът й към танците се заражда, след като гледа предаването “So you think you can dance” и още от тогава започва да мечтае за голямата сцена.

През 2008 година влиза за първи път в залата за танци, където Виктория Димитрова “Goldy” запалва пламъкът и любовта й към танците. През следващите години Small V е сред най-отдадените и мотивирани танцьори и не след дълго тя става част от главния състав на VS Dance и един от първите преподаватели на студиото. Тя посещава различни класове и уъркшопи на български и международни танцьори с цел да развива не само себе си, но и учениците си.

С нейно участие Studio VS Dance печели наградата „Най-добра хип-хоп денс формация“ 2014 г. Упоритостта и таланта й и извоюват участие на редица големи проекти, сред които Snoop Dog, X Factor, The Voice Summer Tour 2014 и 2015, Sofia Fashion Week, също така много музикални клипове, телевизионни предавания и фестивали.

Участник и хореограф в ежегодишната поредицата танцови спектакли на Studio VS DANCE – “VS Life”, както и главна роля в последният “Evolution of Dance”.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Виктория Атанасова а.к.а. Small-V

Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава.
Научи още...
Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава. Израствайки като танцьор става част от главния състав на VS DANCE, с който участва като танцьор на големи събития като Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, On-Fest, Българския ХИП-ХОП Фестивал,The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015 и др. Участва като танцьор и хореограф в поредицата спектакли на VS DANCE – 'VS LIFE'.
Затвори...