„Ladies Style“ класовете за начинаещи се завръщат с нова доза енергия, емоция, приятелства и хореографии. Яна Тодорова е подготвила вълнуващ нов сезон и ви очаква в студиото!

Ето какво споделя Яна:
„Мисля, че успявам да провокирам всяко едно момиче или жена, която дойде в залата да мисли, да се чувства и да се движи по начин, по който не е подозирала, че е способна. Всяка една го носи и притежава, просто ще ви науча да го ползвате за себе си и показвате пред другите ”


График:
Събота и неделя – 13:00 – 14:00ч.

КЪДЕ ?

Студио VS DANCE – бул. Витоша 91


Какво представлява КЛАСЪТ LADIES STYLE?

Това е “ladies” вариация на хип-хоп танците – обединява в себе си енергията и културата,модното дефиле и позите. Хореографски клас, който помага на всички дами да поддържат своята физика тренирана. В класовете по “LADIES STYLE” във ‘VS’ вие ще научите основни хип-хоп техники, ще работим над гъвкавостта на всеки един и ще се научите да координирате тялото си. Женствеността е въпрос на усещане и първо трябва да мине през главата на една жена, за да може да бъде изразена с движения. Ще участвате в много интересни и авторски хореографии, направени специално за вас, за да ви научат да изразявате женствеността чрез красотата на танца и увереността чрез хип-хоп културата.


 Коя е Яна Тодорова?

Яна започва да се занимава със сценични изкуства – танци, музика, театър на 8-годишна възраст във Вокално-театрална формация „Врабчета”.
И до ден днешен не може да забрави първия път, в който стъпва на сцената и магията, която чувства. По-късно открива, че танцът е изкуството, с което най-силно може да изразява себе си и емоционалността си. Танцува в балет „Blue” и“Врабчета денс” с хореограф Лариса Георгиева като минава през различни стилове – класически балет, модерен танц, show dance, ирландски, народни танци, акробатичен рокендрол. С балета й печели редица призове от български и международни състезания на БТО и БСТФ.

Започва да танцува във VS DANCE през 2012 г. Като част от състава на VS DANCE танцува на една сцена със Snoop Dog, Rick Ross, 100 КИЛА и др. и участва на редица големи музикални събития у нас като 359 HIP-HOP Festival, FANTA Dance Festival, The Voice Of Summer Tour, Фестивал на цветовете 2014 и др.

Запази своето място предварително, като оставиш двете си имена на стената на самото събитие! Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com.

Преподаватели

Яна Тодорова

Яна започва да се занимава със сценични изкуства – танци, музика, театър на 8годишна възраст във Вокалнотеатрална формация „Врабчета”. И до ден днешен не може да забрави първия път, в който стъпва на сцената и магията, която чувства. Покъсно открива, че танцът е изкуството, с което найсилно може да изразява себе си и емоционалността си. Танцува в балет „Blue” и“Врабчета денс” с хореограф Лариса Георгиева като минава през различни стилове – класически балет, модерен танц, show dance, ирландски, народни танци, акробатичен рокендрол. С балета й печели редица призове от български и международни състезания на БТО и БСТФ.
Научи още...
Яна започва да се занимава със сценични изкуства – танци, музика, театър на 8годишна възраст във Вокалнотеатрална формация „Врабчета”. И до ден днешен не може да забрави първия път, в който стъпва на сцената и магията, която чувства. Покъсно открива, че танцът е изкуството, с което найсилно може да изразява себе си и емоционалността си. Танцува в балет „Blue” и“Врабчета денс” с хореограф Лариса Георгиева като минава през различни стилове – класически балет, модерен танц, show dance, ирландски, народни танци, акробатичен рокендрол. С балета й печели редица призове от български и международни състезания на БТО и БСТФ. Започва да танцува във VS DANCE през 2012 г. Като част от състава на VS DANCE танцува на една сцена със Snoop Dog, Rick Ross, 100 КИЛА и др. и участва на редица големи музикални събития у нас като 359 HIPHOP Festival, FANTA Dance Festival, The Voice Of Summer Tour, Фестивал на цветовете 2014 и др.
Затвори...