В „DANCEHALL” класа на Кати Цачева винаги е горещо. Тук ще можете да се запознаете с денсхол културата, да се научите да се движите в специфичния за нея ритъм и за момент да се пренесете в екзотичната Ямайка, от където са и корените на този стил!

В класовете на Кати ще се научите как да чувствате музиката, да се отървете от задръжките и да се развихрите. Когато Кати танцува енергията и се усеща в цялата зала, а погледите на зрителите са събрани върху нея. За нея танцът е преди всичко свобода и усещане. В този клас ще можете да научите оснивните на денсхола и как да свободно да съчетавате различните движения. Ще научите различни, динамични хореографии и преди всичко ще се освободите от натрупаното от ежедневието напрежение. Заповядайте на нейните класове, за да се забавлявате и преоткриете в ритъма на денсхола!

__________________________________________
Кога: Събота – 12:00 часа
Неделя – 12:00 часа

Къде:
Studio VS DANCE – бул. Витоша 91

___________________________________________
КОЯ Е ЕКАТЕРИНА ЦАЧЕВА?

За първи път Кати влиза в зала по танци, когато е на 6. В следващите 7 години се занимава интензивно с класически балет. Бързо става прима балерината на групата в родния Свищов, като още във втори клас танцува на палци по концерти и състезания. Междувременно се занимава с модерен балет. След това се среща с голямата си любов – уличните танци. От начинаещ в хип-хопа, след известен брой концерти и батъли става асистент-хореограф, а след това главен хореограф и ръководител на хип-хоп формацията в родния град. Така, още преди да завърши гимназия, тя е натрупала опит в преподаването на деца, ученици и студенти, подготвянето на хореографии за сцена, както и на танцьори за батъли.

Тя се развива и твори в различни стилове, като открива, че денсхолът ѝ е близък до сърцето, обича неговата силна енергия и страст – нещо, което желае да предаде на учениците си.

От 2014-та година насам, VS DANCE става нейното ново танцово семейство . През 2015 започва да води Денсхол класове. Същата година учениците й имат няколко участия наред с големия годишен спектакъл „VS LIFE 3 – 5ELEMENTS“, както и „VS LIFE 4 – Evolution of Dance“.

Освен в него, Кати се изявява в различни концерти с останалите професионалисти от VS DANCE. Участвала е в музикални клипове, като е работи съвместно с изпълнители като Jahmmi Youth, Kappa Irie, Веси Бонева и други. Кати има и множество участия зад гърба си с изпълнителни от Гърция.
________________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com.

 

 

Преподаватели

Екатерина Цачева

За първи път Кати влиза в зала по танци, когато е на 6. В следващите 7 години се занимава интензивно с класически балет. Бързо става прима балерината на групата в родния Свищов, като още във втори клас танцува на палци по концерти и състезания. Междувременно се занимава с модерен балет. След това се среща с голямата си любов - уличните танци. От начинаещ в хип-хопа, след известен брой концерти и батъли става асистент-хореограф, а след това главен хореограф и ръководител на хип-хоп формацията в родния град. Така, още преди да завърши гимназия, тя е натрупала опит в преподаването на деца, ученици и студенти, подготвянето на хореографии за сцена, както и на танцьори за батъли.
Научи още...
За първи път Кати влиза в зала по танци, когато е на 6. В следващите 7 години се занимава интензивно с класически балет. Бързо става прима балерината на групата в родния Свищов, като още във втори клас танцува на палци по концерти и състезания. Междувременно се занимава с модерен балет. След това се среща с голямата си любов - уличните танци. От начинаещ в хип-хопа, след известен брой концерти и батъли става асистент-хореограф, а след това главен хореограф и ръководител на хип-хоп формацията в родния град. Така, още преди да завърши гимназия, тя е натрупала опит в преподаването на деца, ученици и студенти, подготвянето на хореографии за сцена, както и на танцьори за батъли. Тя се развива и твори в различни стилове, като открива, че денсхолът ѝ е близък до сърцето, обича неговата силна енергия и страст – нещо, което желае да предаде на учениците си. От 2014-та година насам, VS DANCE става нейното ново танцово семейство . През 2015 започва да води Денсхол класове. Същата година учениците й имат няколко участия наред с големия годишен спектакъл „VS LIFE 3 - 5ELEMENTS“. Освен в него, Кати се изявява в различни концерти с останалите професионалисти от VS DANCE. Участвала е в музикални клипове, като е работи съвместно с изпълнители като Jahmmi Youth, Kappa Irie, Веси Бонева и други.
Затвори...