Макар и на пръв поглед да изглежда изключително сложен, TUTTING стилът стъпва върху изключително просто основи, давайки възможност на всеки от танцьорите да експериментира с ъгли и форми, за да изгради свой собствен и уникален стил. Георги Георгиев ще ви помогне да се запознаете с този стил, превеждайки ви от основните движения до сложни хореографии!

Когато Георги преподава хореография, той използва движения от различни стилове – Popping, Waving и дори Hip-Hop. Той търси начини, по които различните стилове си взаимодействат и се допълват, като винаги това се случва през призмата на Tutting-a. С внимание към детайла и без страх да експериментира, той се опитва всеки път да създаде нещо уникално, като остава верен единствено на музиката. Освен хореографии той работи усилено и върху създаването на стабилни основи във всеки от учениците му, като се опитва ги насочи към откриването на техния собствен стил. Често в класовете му се изучават и различните подстилове като Fingertutting, Liquid и дори Bone-Break, за да може всеки от учениците да се развие в стила, който е най-подходящ за него. Ако искате да пробвате нещо ново и различно, заповядайте в “TUTTING” класа ни за начинаещи всяка Събота и Неделя от 18:00 часа!
______________________________________________________
Кога:
Събота и Неделя – 18:00 часа

Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE
______________________________________________________
Кой е Георги Георгиев?

Той е родом от гр. Търговище. Първите му стъпки на сцена стават в ДКТ Търговище, като част от училищна трупа към театъра. Там се заражда и интересът му към различните сценични изкуства. През 2015г. кандидатства и е приет в „НАТФИЗ! Започва да се занимава с Тътинг през 2012г, гледайки онлайн уроци в Youtube. Голяма част от техниката, основите и различните ъгли Георги е усвоил сам, което го прави много ценен учител. Той ще ви покаже не само как да танцувате Tutting, но и как да учите и да се самоусъвършенствате. През 2017 г. Георги става част от танцовото семейство на VS DANCE, където открива своя втори дом и поле за изява. От тогава той участва в различни реклами, музикални и танцови видеа, преследвайки целите си и задоволявайки желанието си за развитие.

Постепенно интересът му към танците нараства и започва да съчетава Тътинга с hip-hop, liquid, popping и bone-breaking. Георги обича изкуството във всичките му форми- музика, литература, визуални изкуства, театър и разбира се, не на последно място танците. Интересува се от начините, чрез които различните движения в изкуството си влияят и се допълват. Една от основните му цели като хореограф ще бъде именно постигането на синтез между тях и създаване на цялостно, завършено произведение на изкуството.
______________________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Even though it may seem extremely hard, the TUTTING style is based on simple moves, giving every dancer the opportunity to experiment with different angles and shapes, so they can build their own unique style. Georgi Georgiev will introduce you to this style, taking you from the basics to more complex choreographies.

When Georgi is teaching a choreography he mixes moves from different styles – Popping, Waving and even Hip-Hop. He looks for the ways in which different styles interact and compliment each other, while always doing it through the prism of tutting. With an eye in details and without fear of experimentation, he always strives to create something unique, while staying true only to the music. Not only choreographies, but he also works on setting strong foundations in his students, pushing them to find their own moves. Often in his classes you can even see the different sub-styles like Fingertutting, liquid, digits and even bone-breaks, so everyone can develop in the style that suites them best. If you want to try something new and different, come and join our “TUTTING” class with Georgi Georgiev every Saturday and Sunday at 06:00PM!
______________________________________________________
When:
Saturday & Sunday – 06:00PM

Where:
VS DANCE Studio – bul. Vitosha 91
______________________________________________________
If you have any additional questions, feel free to call us at 0886 466 137 or leave an email at office.vsdance@gmail.com

Преподаватели

Георги Георгиев

Той е родом от гр. Търговище. Първите му стъпки на сцена стават в ДКТ Търговище, като част от училищна трупа към театъра. Там се заражда и интересът му към различните сценични изкуства. През 2015г. кандидатства и е приет в „НАТФИЗ! Започва да се занимава с Тътинг през 2012г, гледайки онлайн уроци в Youtube. Голяма част от техниката, основите и различните ъгли Георги е усвоил сам, което го прави много ценен учител. Той ще ви покаже не само как да танцувате Tutting, но и как да учите и да се самоусъвършенствате. През 2017 г. Георги става част от танцовото семейство на VS DANCE, където открива своя втори дом и поле за изява. От тогава той участва в различни реклами, музикални и танцови видеа, преследвайки целите си и задоволявайки желанието си за развитие. Постепенно интересът му към танците нараства и започва да съчетава Тътинга с hip-hop, liquid, popping и bone-breaking. Георги обича изкуството във всичките му форми- музика, литература, визуални изкуства, театър и разбира се, не на последно място танците. Интересува се от начините, чрез които различните движения в изкуството си влияят и се допълват. Една от основните му цели като хореограф ще бъде именно постигането на синтез между тях и създаване на цялостно, завършено произведение на изкуството. ___________________________________________ Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!
Затвори...

График

Събота
18:00 - 19:00
Георги Георгиев
Ниво: Клас за начинаещи
Неделя
18:00 - 19:00
Георги Георгиев
Ниво: Клас за начинаещи