В танците постоянно се появяват нови стилове и движения. Някои бързо отминават, а други се задържат и утвърждават. Стил, който набира голяма популярност през последните години е Tutting-а. Този стил се концентрира предимно върху движенията на ръцете и създаването на различни геометрични фигури и форми. Изключително важни за него за кретивното мислене и възможностите за импровизация и съчетаване с други стиилове, за това и това са част от нещата, върху които ще се работи в тези класове.
 
Когато Георги преподава хореография, той използва движения от различни стилове – Popping, Waving и дори Hip-Hop. Той търси начини, по които различните стилове си взаимодействат и се допълват, като винаги това се случва през призмата на Tutting-a. С внимание към детайла и без страх да експериментира, той се опитва всеки път да създаде нещо уникално, като остава верен единствено на музиката. Освен хореографии той работи усилено и върху създаването на стабилни основи във всеки от учениците му, като се опитва ги насочи към откриването на техния собствен стил. Често в класовете му се изучават и различните подстилове като Fingertutting, Liquid и дори Bone-Break, за да може всеки от учениците да се развие в стила, който е най-подходящ за него. Ако искате да пробвате нещо ново и различно, заповядайте в “TUTTING” класа ни за начинаещи!
______________________________________________________
Кога:
Събота и Неделя – 20:30
 
Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE
______________________________________________________
 
Кой е Георги Георгиев?
 
Той е родом от гр. Търговище. Първите му стъпки на сцена стават в ДКТ Търговище, като част от училищна трупа към театъра. Там се заражда и интересът му към различните сценични изкуства. През 2015г. кандидатства и е приет в „НАТФИЗ! Започва да се занимава с Тътинг през 2012г, гледайки онлайн уроци в Youtube. Голяма част от техниката, основите и различните ъгли Георги е усвоил сам, което го прави много ценен учител. Той ще ви покаже не само как да танцувате Tutting, но и как да учите и да се самоусъвършенствате. През 2017 г. Георги става част от танцовото семейство на VS DANCE, където открива своя втори дом и поле за изява. От тогава той участва в различни реклами, музикални и танцови видеа, преследвайки целите си и задоволявайки желанието си за развитие.
 
Постепенно интересът му към танците нараства и започва да съчетава Тътинга с hip-hop, liquid, popping и bone-breaking. Георги обича изкуството във всичките му форми- музика, литература, визуални изкуства, театър и разбира се, не на последно място танците. Интересува се от начините, чрез които различните движения в изкуството си влияят и се допълват. Една от основните му цели като хореограф ще бъде именно постигането на синтез между тях и създаване на цялостно, завършено произведение на изкуството.
 
______________________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Георги Георгиев

Той е родом от гр. Търговище. Първите му стъпки на сцена стават в ДКТ Търговище, като част от училищна трупа към театъра. Там се заражда и интересът му към различните сценични изкуства. През 2015г. кандидатства и е приет в „НАТФИЗ! Започва да се занимава с Тътинг през 2012г, гледайки онлайн уроци в Youtube. Голяма част от техниката, основите и различните ъгли Георги е усвоил сам, което го прави много ценен учител. Той ще ви покаже не само как да танцувате Tutting, но и как да учите и да се самоусъвършенствате. През 2017 г. Георги става част от танцовото семейство на VS DANCE, където открива своя втори дом и поле за изява. От тогава той участва в различни реклами, музикални и танцови видеа, преследвайки целите си и задоволявайки желанието си за развитие. Постепенно интересът му към танците нараства и започва да съчетава Тътинга с hip-hop, liquid, popping и bone-breaking. Георги обича изкуството във всичките му форми- музика, литература, визуални изкуства, театър и разбира се, не на последно място танците. Интересува се от начините, чрез които различните движения в изкуството си влияят и се допълват. Една от основните му цели като хореограф ще бъде именно постигането на синтез между тях и създаване на цялостно, завършено произведение на изкуството. ___________________________________________ Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!
Затвори...