И този сезон специалната танцова програма на Студио VS DANCE – „New Stars” продължава! Един от преподавателите е бившият стипендиант на VS DANCE – Симона Харизанова Mon-A. Моn-А ще ви покаже основите на един интересен и провокативен стил – Waacking!

Това е стил, който се концетрира предимно върху ръцете. Освен техника, Mon-A ще ви помогне да развиете своя freestyle, въображениe, координация и концентрация. Чрез различни упражнения тя ще ви покаже красотата на този стил и за нула време и вие ще можете да танцувате като нея! Waacking-ът се отличава с красиво изобразени линии, грация и красота, а Mon-A ще извади тези черти на показ във всяка хореография, упражнение и движение! Искате ли да научите един различен, интересен и женствен стил? Заповядайте на „WAACKING” класа на Mon-A в Студио VS DANCE от 29 Септември!
______________________________________________________
Кога:

Събота и Неделя – 19:30 часа

 

Къде:

Студио VS DANCE – бул. Витоша 91

______________________________________________________
Коя е Симона Харизанова Mon-A:

Симона Харизанова е на 20г, родом от морския град Бургас. Завършила е немската гимназия в Бургас. Занимава се с танци през целия си съзнателен живот – започва с балет и модерен балет, после се прехвърля в народните танци. От 14 годишна се занимава с хип-хоп танци, а две години по-късно и с WAACKING. Участвала е под опеката на IDance в България търси талант, също и в Бургас търси своите таланти, където стават втори. Танцувала е в Forsite Crew при Христо Андонов, където печелят гранд при в град Хасково в Magic World Dance Festival 2017 – трето място за солово участие, първо място като група и специална награда. Като част от младши отборът на VS DANCE – VS Youth, Симона печели 1-во място „Dance Star 2018”, 1-во място „II-ри Sofia Open Dance Festival-KIDS 2018“, 1-во място „“11 конкурс за голямата танцова награда на София“, 1-во място „Национален конкурс – Дъга от таланти“. Симона има отличия и в категория соло – 2-ро място „Фестивал на музите“, 2-ро място „Национален танцов фестивал-Ритъмът в сърцето ми“. Отдадена и напълно влюбена в WAACKING стила, Симона е ходила на workshop на waacking кралицата princess Madoki. Посещава също и WAACKING CAMP, където придобива още повече технични знания и увереност. Била е част и от IHOW (Imperial House of Waacking) – световна информационна мрежа за малка част от waacking обществото по света, основана от King Aus и Tyrone Proctor през 2007г. Очакваме ви за едно страхотно изживяване с WAACKING машината Симона Харизанова.
______________________________________________________
Ако имаш допълнителни въпроси, не се колебай да ни се обадиш на 0886 466 137 или ни пиши на: office.vsdance@gmail.com

Преподаватели

Симона Харизанова а.к.а. Mon-A

Симона Харизанова е на 20г, родом от морския град Бургас. Завършила е немската гимназия в Бургас. Занимава се с танци през целия си съзнателен живот – започва с балет и модерен балет, после се прехвърля в народните танци. От 14 годишна се занимава с хип-хоп танци, а две години по-късно и с WAACKING. Участвала е под опеката на IDance в България търси талант, също и в Бургас търси своите таланти, където стават втори. Танцувала е в Forsite Crew при Христо Андонов, където печелят гранд при в град Хасково в Magic World Dance Festival 2017 – трето място за солово участие, първо място като група и специална награда. Като част от младши отборът на VS DANCE – VS Youth, Симона печели 1-во място „Dance Star 2018”, 1-во място „II-ри Sofia Open Dance Festival-KIDS 2018“, 1-во място „"11 конкурс за голямата танцова награда на София", 1-во място „Национален конкурс – Дъга от таланти“. Симона има отличия и в категория соло – 2-ро място „Фестивал на музите“, 2-ро място „Национален танцов фестивал-Ритъмът в сърцето ми“. Отдадена и напълно влюбена в WAACKING стила, Симона е ходила на workshop на waacking кралицата princess Madoki. Посещава също и WAACKING CAMP, където придобива още повече технични знания и увереност. Била е част и от IHOW (Imperial House of Waacking) - световна информационна мрежа за малка част от waacking обществото по света, основана от King Aus и Tyrone Proctor през 2007г. Очакваме ви за едно страхотно изживяване с WAACKING машината Симона Харизанова.
Затвори...