Анатоли Джоков

Анатоли Джоков, попознат в break dance средите като ‘JOKATA’, е свеж, позитивен bboy. Носи ОПИТ и ЗНАНИЕ със себе си! ЦЕНЕН, ЗАЩОТО ЖИВЕЕ ХИПХОП и всички ние го познаваме от непрестанните му изяви! Набляга на индивидуалното внимание към всеки! Иска да развива хората, не да ги ограничава в стереотип.

Той се сблъсква с хипхоп културата в средата на 90те години в родният си град Белене. Въпреки слабата информираност той успява да опознае четирите елемента (Graffiti, MCs, Djs
& Bboying) и бива завладяван от тяхната магия.

Първото му участие на Републиканско състезание с неговият отбор BlackStorm е през 1999 година във Варна, където заемат четвърто място. Това дава още поголям тласък и жажда за танци на него и екипът му.

От тогава участва отборно и индивидуално в редица състезания в България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Пазарджик, Смолян и др.) и в чужбина: ( Англия, Германия, Унгария, Гърция, Румъния и Сърбия).

От 2007 година преподава брейк танци за начинаещи в няколко тацови клуба в София и в последствие бива поканен за съдия на състезания в София, Варна, Перник, Правец, Дупница, Сливен, Пазарджик.

От 2009 година организира събития свързани с популяризиането на брейк танците: Break Fusion, Battle Before Saint Valentine`s day, All Style Battle, както и участва в организацията на много други фестивали, на които е и водещ (Fun City Варна, Дупница денс фест, Стрийт денс батъл Стара Загора, Събота, Съботар, Съботаж Пазарджик, и др.

Най-доброто тепърва предстои…