Екатерина Цачева

За първи път Кати влиза в зала по танци, когато е на 6. В следващите 7 години се занимава интензивно с класически балет. Бързо става прима балерината на групата в родния Свищов, като още във втори клас танцува на палци по концерти и състезания. Междувременно се занимава с модерен балет. След това се среща с голямата си любов – уличните танци. От начинаещ в хип-хопа, след известен брой концерти и батъли става асистент-хореограф, а след това главен хореограф и ръководител на хип-хоп формацията в родния град. Така, още преди да завърши гимназия, тя е натрупала опит в преподаването на деца, ученици и студенти, подготвянето на хореографии за сцена, както и на танцьори за батъли.

Тя се развива и твори в различни стилове, като открива, че денсхолът ѝ е близък до сърцето, обича неговата силна енергия и страст – нещо, което желае да предаде на учениците си.

От 2014-та година насам, VS DANCE става нейното ново танцово семейство . През 2015 започва да води Денсхол класове. Същата година учениците й имат няколко участия наред с големия годишен спектакъл „VS LIFE 3 – 5ELEMENTS“.

Освен в него, Кати се изявява в различни концерти с останалите професионалисти от VS DANCE. Участвала е в музикални клипове, като е работи съвместно с изпълнители като Jahmmi Youth, Kappa Irie, Веси Бонева и други.