Кристина Славчева

Кристина Славчева – „ПЕБЪЛС“ е родена на 29.04.1991 в град Елена, област Велико Търново. Започва да танцува от 7 годишна в градското читалище. За себе си Криси споделя – „Обожавах да гледам филми за танци, предавания и клипове и така да се уча сама в стаята, упорито опитвайки се да не си счупя нещо! “

Постепенно тя искренно заобичва този малък тогава свят на танца.

След като през 2010г. завършва СОУ „Иван Н. Момчилов“ в Елена, тя кандидатства и бива приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Театър на движението“. От тогава насам тя знае, че залата за танци, а и смисълът на живота й е именно танцуването… много емоционално, понякога диво, понякога смешно, тъжно, красиво.

От 2013г. нататък тя усилено се занимава с преподавателска дейност в различни зали в столицата. След успешно прослушване края на 2014г. става и официална част от екипа на VS DANCE.

Тя е солист в спектакъла „VS LIFE 3 – 5 ELEMENTS“. С професионалното Crew на ‘VS DANCE’ става част от екипа на The Voice Summer Tour 2015. Работи и снима с изпълнители като Веси Бонева и Марина Кискинова.

„Преподавам танци, за да науча хората да обичат живота и себе си, защото проблемите са временнни, а танцът – вечен. “ – Кристина Славчева.