Новина

Studio VS DANCE и SIMDA започват своето партньорство!

Днес ще обявим една страхотна новина! VS DANCE и SIMDA (Sofia International Music and Dance Academy) започват своето партньорство! Танцовото ни семейство не спира да се разраства, а залата ни вече не е достатъчна за всичките ни класове. За това изнасяме част oт тях в залата на SIMDA, където вие ще можете да ги посещавате more »

Прочети още
Новина

ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ НА VS DANCE – „VS LIFE 5 – FAMILY“, 23.06.2018

ТАНЦОВ СПЕКТАКЪЛ НА VS DANCE – „VS LIFE 5 – FAMILY“, 23.06.2018 (Събота) – 17:00 часа и 19:30 часа – Младежки театър „Николай Бинев“. Да, наистина наближи и този ден! Нашият труд, нашите емоции, творчество, ежедневие, мечти! Нашето танцово семейство подготвя своя 5-ти танцов спектакъл! Тази година темата ще бъде СЕМЕЙСТВОТО или какво свързва дадена more »

Прочети още
Новина

VS Youth на „Д@!ЗДр“

В деня на детето, младши отборът на VS DANCE – VS Youth се включи в една невероятна инициатива на ДАЗД. Те организираха първото по рода си влогърско събитие, в което взимат участие едни от най-известните ютюбъри в България. Всички те имат стотици хиляди почитатели, които никога до сега не са ги виждали заедно на една more »

Прочети още
Новина

DON`T TWERK! VOGUE!

Едно невиждано VOGUE шоу изцяло хореографирано от Виктория Димитрова Goldy само на 1-ви юни в Bar Rainbow, Слънчев Бряг! Ще имате възможността да се потопите в един различен свят, изпълнен с галантност, женственост и екстравагантност – въплъщението на чистия VOGUE! Tанцьорите на VS DANCE – Симона Харизанова Мон-А, Ралия Тодорова и Магдалена Петринска – ще ви more »

Прочети още
Новина

НОВ „WORKOUT“ клас с Ади Райкова!

VS DANCE ви кани с удоволствие да вникнете в живота на новата ни звезда – Аделина Райкова, която води един интензивен „WORKOUT“ клас! Разберете повече за самата нея, стремежите и целите и. Очакваме ви всеки Вторник от 17:00 часа и Петък от 16:00 часа на нейните класове в Студио VS DANCE! Коя си ти и more »

Прочети още
Новина

ПЪРВИ професионален проект на учениците от „Fusion Dance Class“ с Кристин Петринска ‘Cheeky’!

Кристин Петринска ‘Cheeky’ е тук с най-новото видео, представящо прогреса на учениците във Fusion класа. Тя е един от най-отдадените ни преподаватели, които искат да развият силата, упоритостта и любовта към танца у всеки един от учениците. Заредена с широка усмивка и много хъс, Cheeky е готова да ни представи първия професионален клип на класа, more »

Прочети още
Новина

НОВО ВИДЕО от Кристина Славчева Pebbles.

ВИЖТЕ най-новото видео на прекраснaта Кристина Славчева Pebbles. Хореографията е на Силвия Якорудска CC, а видеото е дело на Пламена Мирчева Pebbles е позната на танцьорите на VS DANCE като част от главния ни състав –  VS PRO. Освен това тя е известна с нейната грабваща дъха енергия и огромна и любов към танца, изразяваща more »

Прочети още
Новина

НОВ LADIES STYLE клас с Цветелина Димитрова!

Tази седмица в студиото ни започва един нов клас – Ladies Style с Цветелина Димитрова! Kласовете ще бъдат всеки Вторник от 21:30 часа и Неделя от 20:30 часа. Този клас е отворен както за начинаещи, така и за танцьори с опит, като целта му е да развие женствената природа в учениците. Цвети е само на more »

Прочети още
Новина

Jose De La Cruz избра победителите, спечелили танцова стипендия за САЩ!

Време е да обявим и победителите, спечелили танцова стипендия от Jose De La Cruz! След двата изключително успешни уъркшопа, хореографът избра три момичета, които според него най-много заслужават да получат танцово обучение в САЩ. Спечелвайки тази стипендия, те ще могат да се докоснат до танцовото изкуство извън пределите на България, да усвоят много нови знания more »

Прочети още
Новина

Изключително силна седмица за VS Youth!

През изминалата седмица младши отборът на VS DANCE – VS Youth се справи с не едно предизвикателство, доказвайки на себе си и на другите, че благодарение на тренировките, всяка цел е достижима. На 15 Април отборът се включи в международния танцов конкурс „PLOVDIV OPEN“ 2018 „Дъга от таланти“. Танцьорите се състезаваха в STREET DANCE/MTV, където в more »

Прочети още