Първи Сватбен Танц

Първият сватбен танц – още един забележителен и много важен за всички момент! Той може да бъде стандартен блус, може да бъде класически бален танц или отново хореография изненада за всички!

Прочети още

Първият сватбен танц – още един забележителен и много важен за всички момент! Той може да бъде стандартен блус, може да бъде класически бален танц или отново хореография изненада за всички! Каквито и идеи да имате, запомнете – те са ОСЪЩЕСТВИМИ! Предлагаме както индивидуални занимания, така и групови репетиции в една от най-добрите и професионални зали за танци в София – Залата VS DANCE! Ние ще бъдем до вас! Ще бъдем емоционално ангажирани с подготовката, а вие ще получите качество, внимание и професионално отношение!

Цените са по договаряне.

Затвори

Зала под наем

В свободните си часове Залата VS DANCE би могла да бъде наета за танци, йога, таебо и всякакви спортове. За провеждане на рожденни дни, изложби, семинари, празненства и мероприятия. С площ от 150кв.м. залата се превръща в перфектно място за Вашето събитие.

Прочети още

В свободните си часове Залата VS DANCE би могла да бъде наета за танци, йога, таебо и всякакви спортове. За провеждане на рожденни дни, изложби, семинари, празненства и мероприятия. С площ от 150кв.м. залата се превръща в перфектно място за Вашето събитие. Погрижили сме се да предоставим модерна визия, завладяващ звук, лично пространство, дори при голями групи. В залата има удобна и уютна зона за почивка. Оборудвана е с вентилационна система, обзаведен кът за почивка, климатик и рецепция, която може лесно да се превърне в удобно място за DJ пулт,. Разполагаме с две съблекални (мъжка и женска), в които има гардероби за лични вещи, душ и тоалетна.

Може да се възползвате от услугата “Преподавател/ хореограф/ аниматор под наем”. Предлагаме организиране на урок по танци за Вашите гости или анимация с танци за деца. Екипът от професионалисти на VS DANCE може да направи изключителна шоу-програма в разнообразни стилове, като изненада към Вашите гости или към самите Вас!
Самата зала е позиционирана до НДК-а, център и на няколко училища- НТБГ, ПГТМД, 22-ро и 47-мо СОУ. Намира се на Бул. Витоша 91.

Цени:
Наем зала за частно парти: от 50  до 100 лв без ДДС за 60мин. (възможно е договаряне);
Хонорар преподавател за workshop до 90мин. – 150лв без ДДС.

Затвори

Сватбена хореография

Един от най-важните, романтични, приказни и мечтани дни за по-голяма част от дамите – това е СВАТБЕНИЯТ ДЕН!
Ние всички искаме той да бъде незабравим, забавен, романтичен и не на последно място – ПЕРФЕКТЕН!

Прочети още

Един от най-важните, романтични, приказни и мечтани дни за по-голяма част от дамите – това е СВАТБЕНИЯТ ДЕН!
Ние всички искаме той да бъде незабравим, забавен, романтичен и не на последно място – ПЕРФЕКТЕН! Градим спомени за цял живот! Един от най-модерните и забавни начини да направите вашата сватба уникална по рода си, изключително забавна и различна е именно подготовката на СПЕЦИАЛНА СВАТБЕНА ХОРЕОГРАФИЯ. Тази хореография може да бъде изненада от вас към гостите, може да бъде изненада от шаферите и шаферките, от кумовете или специално от булката към нейния съпруг!

Затвори

Подготовка за кастинг и кандидат-студентски изпити

Искате да продължите обучението си в НАТФИЗ и НБУ?

Под ръководството на екипа от професионалисти на VS DANCE, Вие ще изготвите нужния асортимент, за кандидатстване в следните специалности:

Прочети още

Искате да продължите обучението си в НАТФИЗ и НБУ?

Под ръководството на екипа от професионалисти на VS DANCE, Вие ще изготвите нужния асортимент, за кандидатстване в следните специалности:

Театър на движението (Танцов театър) НАТФИЗ
Цена – 350лв, включва:
– три пластически етюда (с дължина до 1.5 мин.);
– три танцови комбинации със съответната техника (с дължина до 1.5 мин.);
– 10 класа от 90мин.
За всеки допълнителен клас се доплаща по 35лв.

Подготовка само на една хореография – 175лв, включва:
– Индивидуални уроци – 5 класа от 60 мин.
– Хореография

Театър на движението (Танцов театър) НБУ
Цена 175лв, включва:
– – Индивидуални уроци – 5 класа от 60 мин.
– Хореография

Актьорско майсторство (танцова част)
Цена – 175лв, включва:
– Индивидуални уроци – 5 класа от 60 мин.
– Хореография

Затвори

Семинари

Вие искате да се докоснете до професионализма на танцьорите от VS DANCE по една или друга причина, но залата ни ви идва далеч или просто сте свикнали с атмосферата и комфорта на „собственото местенце“.

Прочети още

Вие искате да се докоснете до професионализма на танцьорите от VS DANCE по една или друга причина, но залата ни ви идва далеч или просто сте свикнали с атмосферата и комфорта на „собственото местенце“. Е, това вече няма да е проблем, защото VS DANCE идва при вас! Вече имате възможността да вземете най-доброто от нашите преподаватели, като ги наемете за специален тематичен Workshop.
Поводът може да бъде различен:

– желание за развитие в сферата на танцовото изкуство
– разпускане от ежедневието със свеж хип-хоп рутин
– раздвижване на „атмосферата“ с участие във вашата teambuilding програма
и много други.
Има ли желание има и начин !

Затвори

Индивидуални класове

Мечтаете ли да танцувате като Michale Jackson или Ciara? Възхищавате ли се на световноизвестните танцьори и артисти или изпитвате ужас при мисълта за първия сватбен танц?

Прочети още

Мечтаете ли да танцувате като Michale Jackson или Ciara? Възхищавате ли се на световноизвестните танцьори и артисти или изпитвате ужас при мисълта за първия сватбен танц? Каквато и да е мотивацията ви, малко индивидуални класове пригодени за вашите конкретни нужди ще ви доближат с няколко крачки по-близо до осъществяване на мечтите ви! Ще имате възможността да получите лични съвети от нашите професионални хореографи, как да изразявате себе си по-лесно чрез танца и как да се развивате пълноценно. Във времето на индивидуален урок имате цялото внимание от тяхна страна, възможността да танцувате свободно, без задръжки и да подобрите техниката си. Ще усъвършенствате движенията си и ще научите нови. Ще разгледате заедно всяко едно движение, откъде се ражда и как най-лесно и красиво може да бъде пресъздадено.

Като родител вие може би сте избрали танцови класове за Вашето дете, за да ги ангажирате в ново хоби, да ги развиете в разнообразни и здравословни насоки или просто да им помогнете да изразходват излишната енергия! Танцовите класове могат да помогнат на Вашето дете да израстне по-уверено, по-здраво и по-общително, като им дадете едно позитивно хоби, една положителна и добра среда в които да израстват.

Затвори