НОВ ИНТЕНЗИВЕН СУИНГ КУРС СТИЛ ‘LINDY HOP’

Studio VS DANCE те кани на едно СТРАХОТНО, ЗАБАВНО И СОЦИАЛНО ИЗЖИВЯВАНЕ!

Искате ли да се запознаете със суинг културата и да затанцувате нейните танци? Искате ли да станете част от българската винтидж култура със Swingin Monkeys и голямото танцово семейство на VS DANCE? Не се колебай повече! Грабвай удобни обувки и идвай в залата!


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КУРСЪТ?
Суинг културата включва в себе си голямо разнообразие динамични, социални, хвърковати танци, които се развиват и завладяват хората още и още. Курсът е насочен и цели запознаване с едни от първите и най-известните суингови танци – чарлстон и линди хоп. Комбинацията от неповторимото усещане на новите движения, музика от изминалия 20-ти век и приятелска обстановка ще ви подготви само след 3 месеца, да можете да танцувате самостоятелно на Суинг парти!

swing


КЪДЕ И КОГА?
Ще те очакваме от 16-ти Септември, всеки понеделник и петък от 19:00 до 20:00 часа в Studio VS DANCE, за да те раздвижим и усмихнем.

КУРСЪТ Е СЪС ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ И С ОГРАНИЧЕН БРОЙ ДВОЙКИ целящ лекото и свободното усвояване на движенията и фигурите. Записването може да става самостоятелно или в двойка. По време на тренировките се използва ротационен принцип на смяна да двойките. При запълването на местата за leaders или followers ( кавалери или дами) в събитието ще бъде обявено!!!

ЗА ДА СЕ ЗАПИШЕШ, моля попълни следната форма:
https://goo.gl/forms/RVJQPK7NKz3laL3F2


КОИ СА SWINGIN MONKEYS?
Swingin monkeys е танцова школа, специализирана и насочена към популярните суингови танци. Треньорите от Swingin Monkeys са Даниел Велков и Велислава Папазова – опознали и търсели емоцията на суинга. Взели многобройни участия по фестивали и различни фирмени събития. Участват в workshop-и, курсове (Rhuthm Juice със Dax Hock и Sarah Breck) и осъвършенстват уменията си постоянно от световно извесните имена в сиунг (lindy hop & charleston, solo charleston) и буги-вуги (boogie woogie, aerials) сцената като: – Линди и чарлстон – Dax Hock, Sarah Breck, Max Angelo Hurtado Pitruzzella, , Simona Pogosian; Alice Mei, Pamela Gaizutyte – Буги Вуги – Thorbjørn Solvoll Urskog, Susanne Barkhald Sandberg, Alexey Kalinin, Thomas Audon, Sophie Allaf.

Swing

ВИЖ НАЙ-НОВОТО ВИДЕО – SWING танци с Дани и Вели от Swingin Monkeys