„5,6,7,8 Podcast“ с гост Георги Георгиев thesmallgmg

Днес имаме огромното удоволствие да ви представяме един от нашите млади и талантливи преподаватели – Георги Георгиев, познат в танцовите среди като Thesmallgmg! В това интервю с „5,6,7,8 Podcast” и Денис Илиев, вие ще имате възможността да се запознаете по-добре с Георги и неговото творчество. Насладете се на едно интервю, в което един от най-опитните млади танцьори ще ви разкаже повече за живота си, танците и предизвикателствата по пътя към успеха.

Ще имате възможността да разберете повече за първите изяви на Георги, за пътя му към сцената на България Търси Талант, за множеството турнета, клубни участия и безброй реализирани проекти! Ще разберете какво е нужно, за да постигнете успех на танцовата сцена, как да тренирате правилно и какви грешки да избягвате по пътя към професионалното си развитие. Всичко това, примесено с голяма доза знания, съвети и забавни истории от живота на Георги ви очакват в най-новия епизод на „5,6,7,8 Podcast” с Денис Илиев!

А ако и вие искате да постигнете същите успехи като него, да научите много нови хореографии и да развиете своят собствен стил – заповядайте на нашия „HIP-HOP CLASS” с Георги Георгиев Thesmallgmg всеки Понеделник и Сряда от 17:45 часа!

More then a crew, we are family!