Studio VS DANCE и Виктория Димитрова Goldy пускат специална менторска програма за личностно и танцово развитие! Разбери повече!

СПЕСТИ ФИНАНСИ С ИНДИВИДУАЛНАТА ПРОГРАМА ЗА ТАНЦОВО РАЗВИТИЕ НА ВИКТОРИЯ ДИМИТРОВА GOLDY.
– Искаш постижения в танцовата индустрия?
– Искаш да посещаваш правилните за теб класове, да не губиш време и да постигнеш резултати?
Не харчи безцелно пари! Консултирай се лично със създателя на VS DANCE!
Goldy

„Това е програма, която от много отдавна исках да направя за нашите ученици! С нетърпение очаквах новия танцов сезон, за да дадем старт на тази инициатива! Важно е да се знае, че искам тя да е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА за всички VS танцьори.
Много от нас искат да постигнат резултати и да HHS with Goldyнапреднат бързо в танцовото си развитие, но не са сигурни от какво имат нужда телата им! Трудно е да имаш обективен поглед над самия себе си. В моето студио всеки може да посещава голямо разнообразие от класове. Някои танцьори го правят за удоволствие, а други искат да тренират повече, за да осъщестят целите си! Дългогодишният ми опит в танцовата индустрия като хореограф, преподавател и танцьор ми позволяват с един поглед да преценя какво не достига на съответния танцьор и къде трябва да работи! На мен самата ми е липсвало менторството на някой по-опитен или просто на някой страничен наблюдател в чийто преценка вярвам. Знам, колко по-бъзро може да се развие някой, ако получи правилните насоки! Аз искам да помогна на всеки, който е поел по-пътя към развитието независимо дали е с професионални цели или не!“ – споделя Виктория за своята нова програма.


Програмата за танцово развитие предлага:
– Лична или online консултация, с помоща на която Goldy ще изготви индивидуална програма на обучение в Studio VS DANCE или в друго танцово заведение, според целите и търсените резултати;
– 3 допълнителни консултации относно ефективността и личния напредък на самия танцьор в рамките на танцувалната година;


 За да участваш в тази страхотна програма трябва да влезеш в  контакти и да попълниш  формата за контакт с:
– Имена и телефон за обратна връзка;
– Записване за „ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА ЗА ТАНЦОВО РАЗВИТИЕ“ С ВИКТОРИЯ ДИМИТРОВА GOLDY“;
Goldy ще ти върне отговор, възможно най-бързо, какви ще бъдат следващите стъпки!

ПРОГРАМАТА Е БЕЗПЛАТНА за всички танцьори, които танцуват в Studio VS DANCE минимум от 1 месец, което ги прави част от танцовото ни семейство!!!
Редовна Цена: 100лв;