VS DANCE с победа на GAME OF DANCE!

Вчерашният ден (13.01) беше белязан като празник за танцьорите на VS DANCE! Главният отбор на VS DANCE – VS PRO се състезава в битката между 6 от най-добрите отбори в страната – Game of Dance! В отбора бяха Виктория Димитрова Goldy, Георги Георгиев Thesmallgmg, Симона Харизанова Mon-A, Симеон Йорданов Simcho, Димитър Горанов Fling, Красимира Манджукова, Цветина Спасова Tsu и Цветелина Димитрова.  Те се състезаваха в различни категории, като успяха да грабнат победата във всяка от тях:

>Break Dance – Димитър Горанов Fling

>Popping –  Симеон Йорданов Simcho

>Hip-Hop – Георги Георгиев Thesmallgmg

>Crew battle – Виктория Димитрова Goldy, Симона Харизанова Mon-A, Красимира Манджукова, Цветина Спасова Tsu и Цветелина Димитрова

В състезанието освен VS DANCE се включиха и отборите на  X-Energy Crew, uMove, Get Down, Groovez Dance Community и DA Clique. След изключително оспорваните батъли, с равен брой точки на финал отидоха VS DANCE и uMove. В последния кръг – ALL STYLE BATTLE – момчетата отново се изправиха пред танцьорите на uMovе, като успяха да заразяват всички в залата със своята енергия и да спечелят последния кръг от състезанието. С това те донесоха и последната нужна точка на VS DANCE, за да оглави класирането!

Горди сме от представянето на VS DANCE! Поздравяваме всички участници, които се справиха страхотно и бяха силна конкуренция. Благодарим и на организаторите на събитието за поканата и възможността да се представим! Peace, Love, Unity & Having Fun!

Снимки: Borislav Ivanov
https://www.facebook.com/borislav.ivanov.967