VS DANCE StudioS на ХV Национален танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми“!

Ето, че съвсем неусетно мина още едно от многото планирани за тази година състезания, в което танцьорите от VS DANCE взеха участие! ХV Национален танцов фестивал „Ритъмът в сърцето ми“ се проведе тази Събота (24.04), а зала „Триадица“ събра танцьори от цялата страна, готови да премерят сили и умения! Танцьорите от VS DANCE StudioS се справиха повече от блестящо, а таланта им не остана незабелязан!

На първо място в категория улични танци, групово изпълнение от 10 до 14 години се класира състезателния ни детски отбор VS KIDS CREW, а VS YOUTH грабна второто място в категория над 15 години! Соловите изпълнения на състезателите ни също се прибраха с купи и медали от състезанието!

Виктор Казаков грабна първото място в категория солово изпълнение за деца от 10 до 14 години, а заедно с него си заслужи и специалната награда „ТАЛАНТ“ на 2021 година! Ема Велева се пребори за второ място в категорията за деца до 9 години, а Мирослав Узунов се класира 3ти в категорията от 10 до 14 години!

Изключително радостни сме за постижениеята на нашите състезатели и им пожелаваме все повече успехи! Искаме да изкажем и благодарности към целия екип организатор на състезанието, както и към съдийте за безпристрастните оценки. Към всички състезатели за спортсменския дух и мотивацията, която ни дават, като разбира се благодарим и на всички родители и гости, които ни подкрепят и без които постиженията на нашите уеници нямаше да бъдат възможни!

Ние продължаваме усилените си тренировки и работа по другите ни проекти, а съвсем скоро може отново да ни очаквате на сцена!