Един изцяло НОВ и ВЪЛНУВАЩ клас очаква всички наши ученици! Добре познатата ни и невероятна Виктория Атанасова се завръща във VS STUDIO #1 със нейния „HIP-HOP CHOREOGRAPHY” клас!
Даваме възможност на всички настоящи и нови подрастващи ученици да опознаят хип-хоп танците през призмата на нашият опитен хореограф и преподавател – Виктория Атанасова! С нея ще се впуснете в изучаването и усъвършенстването на основните стъпки, изграждането на различни и интересни хореографии и развиването на своите танцови и физически умения! Подгответе се за голяма доза забавление, интензивни тренировки и незабравими моменти с Вики!
Заповядайте всеки Понеделник и Сряда от 18:00 часа на „HIP-HOP CHOREOGRAPHY” класа ни с Виктория Атанасова в Студио VS DANCE #1 и се потопете в магията на танца, заедно с нея!
______________________________________________________
Кога: Понеделник и Сряда – 18:00 часа
Къде:
бул.Витоша 91 – Studio VS DANCE
______________________________________________________
Коя е Виктория Атанасова?
Виктория Атанасова е танцьор и преподавател с дълъг професионален опит. Вече 12 години нейната страст са танците, а нейното най-голямо вдъхновение са новите знания и тяхното споделяне. Преподавателският й път започва през 2013 година ( и от тогава до сега стотици ученици са имали възможност да учат от нея. ) А тя се обучава от български и международни преподаватели в различни направления, посещавайки множество класове, уъркшопи и танцови лагери.
Участник и хореограф в ежегодишната поредицата танцови спектакли на Studio VS DANCE – “VS Life”, а в спектакъла “Evolution of Dance” играе и главната роля.
Професионалния й път като танцьор е изпълнен с много проекти, видеоклипове, участия на малки и големи сцени като The Voice of Summer Tour, X Factor, Гласът на България, Годишните музикални награди на БГ РАДИО, 359 Hip-hop Awards, Скандау Хайвера Tour, Sofia Fashion Week и други. Работила е с голяма част от българските изпълнители в това число Поли Генова, Скандау, Дара, Гери-Никол, Михаела Маринова, Веси Бонева, Кристиян Костов, Сантра, Кристо, Били Хлапето, Радко, Марина Кискинова и други.
______________________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Виктория Атанасова а.к.а. Small-V

Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава.
Научи още...
Родена е на 20 юли 1994г. Още от 5-годишна започва да се занимава с художествена гимнастика. 2008г. стъпва за първи път в залата по танци и разбира, че това е нещото, с което иска да се занимава. Израствайки като танцьор става част от главния състав на VS DANCE, с който участва като танцьор на големи събития като Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Fanta Dance Festival, On-Fest, Българския ХИП-ХОП Фестивал,The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015 и др. Участва като танцьор и хореограф в поредицата спектакли на VS DANCE – 'VS LIFE'.
Затвори...

График

Петък
10:00 - 11:00
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за начинаещи
Сряда
18:00 - 19:00
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за деца
Понеделник
18:00 - 19:00
Виктория Атанасова
Ниво: Клас за начинаещи