Решени сте да започнете своето танцово приключение, но не сте сигурни, кой е точния стил за вас?
Заповядайте на нашия „FUSION CHOREOGRAPHY” клас с Кристина Славчева PEBBLES! Заедно с нея ще опознаете богата палитра от танцови стилове, като с всяка нова хореография, която научавате ще се впускате в различен стил и ново предизвикателство!
Енергията, с която PEBBLES танцува е едно от нещата, които силно я отличават от останалите танцьори. Тя не просто танцува, а ГОРИ в ритъма на музиката, заразявайки с пламъка си всеки, който има удоволствието да я гледа. Благодарение на опита си в различни танцови стилове, Кристина е ценен преподавател, способен да развие вашите техника, координация и двигателни умения. Очаква ви голям избор от динамични, но и лирични хореографии, които ще подчертаят вашата женствена същност!
Ако искате да се включите във „FUSION CHOREOGRAPHY” класа на Кристина Славчева PEBBLES, заповядайте всяка Събота и Неделя от 10:30 часа във VS STUDIO #1!
______________________________________________________
Кога:
Събота – 10:30-11:30 часа
Неделя – 10:30-11:30 часа
Къде:
Студио VS DANCE – Бул. Витоша 91
______________________________________________________
КОЯ Е КРИСТИНА СЛАВЧЕВА ‘ПЕБЪЛС’?
Кристина Славчева ‘ПЕБЪЛС’ е родена на 29.04.1991 в град Елена, област Велико Търново. Започва да танцува от 7 годишна в градското читалище. За себе си тя споделя:
„Обожавах да гледам филми за танци, предавания и музикални клипове… После се опитвах да повтарям видяното в стаята си и така да се уча сама.“
Постепенно тя искрено заобичва този малък тогава свят на танца.
През 2010г. завършва СОУ „Иван Н. Момчилов“ в родния си град, след което кандидатства и бива приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност „Театър на движението“. От тогава насам залата за танци се превръща в неин дом, а танците в смисъл на живота.
От 2013г. нататък Пебълс усилено се занимава с преподавателска дейност в различни зали в столицата. След успешно прослушване в края на 2014г. става и официална част от екипа на VS DANCE.
Пебълс е солист в спектакъла „VS LIFE 3 – 5 ELEMENTS“, както и част от хореографския екип създал спектакъла „VS LIFE 4 – Evolution of Dance“. С професионалното Crew на ‘VS DANCE’ става част от екипа на The Voice Summer Tour 2015.
От тогава насам тя специализира в преподавателска и хореографска дейност, както и в създаването на концептуални танцови видеа.
Преподава и обучава над 100 деца в различни възрасти. С част от тях има множество участия в танцови състезания и шампионати, спечелени купи и първи места в България и чужбина.
Участва в редица театрални и танцови спектакли, музикални клипове и реклами.
Работила е с изпълнители като NDOE, Venzy, Веси Бонева, Марина Кискинова и др.
„Преподавам танци, за да науча хората да обичат живота и себе си, защото проблемите са временни, а танцът – вечен. “ – Пебълс
______________________________________________________
За въпроси позвънете на тел. 0886 466 137 или ни пишете на: office.vsdance@gmail.com
____________________________________________________
You are determined to start your dance adventure, but you are not sure what is the right style for you?
Welcome to our „FUSION CHOREOGRAPHY“ class with Kristina Slavcheva PEBBLES! Together with her you will get to know a rich palette of dance styles, and with each new choreography you learn you will embark on a different style and a new challenge!
The energy with which PEBBLES dances is one of the things that sets her apart from other dancers. She doesn’t just dance, she BURNS to the beat of the music, infecting anyone who enjoys watching her with her flame. Thanks to her experience in various dance styles, Christina is a valuable teacher, able to develop your technique, coordination and motor skills. A large selection of dynamic but also lyrical choreographies awaits you, which will emphasize your feminine essence!
If you want to join the „FUSION CHOREOGRAPHY“ class of Kristina Slavcheva PEBBLES, welcome every Saturday and Sunday from 10:30 am in VS STUDIO # 1!
______________________________________________
When:
Saturday – 10: 30-11: 30
Sunday – 10: 30-11: 30
Where:
Studio VS DANCE – Blvd. Vitosha 91
______________________________________________
If you have any additional questions, feel free to call us at 0886 466 137, or leave an email at office.vsdance@gmail.com

Преподаватели

Кристина Славчева

Кристина Славчева - "ПЕБЪЛС" е родена на 29.04.1991 в град Елена, област Велико Търново. Започва да танцува от 7 годишна в градското читалище. За себе си Криси споделя - "Обожавах да гледам филми за танци, предавания и клипове и така да се уча сама в стаята, упорито опитвайки се да не си счупя нещо! "
Научи още...
Кристина Славчева - "ПЕБЪЛС" е родена на 29.04.1991 в град Елена, област Велико Търново. Започва да танцува от 7 годишна в градското читалище. За себе си Криси споделя - "Обожавах да гледам филми за танци, предавания и клипове и така да се уча сама в стаята, упорито опитвайки се да не си счупя нещо! " Постепенно тя искренно заобичва този малък тогава свят на танца. След като през 2010г. завършва СОУ „Иван Н. Момчилов“ в Елена, тя кандидатства и бива приета в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ със специалност "Театър на движението". От тогава насам тя знае, че залата за танци, а и смисълът на живота й е именно танцуването... много емоционално, понякога диво, понякога смешно, тъжно, красиво. От 2013г. нататък тя усилено се занимава с преподавателска дейност в различни зали в столицата. След успешно прослушване края на 2014г. става и официална част от екипа на VS DANCE. Тя е солист в спектакъла "VS LIFE 3 – 5 ELEMENTS". С професионалното Crew на 'VS DANCE' става част от екипа на The Voice Summer Tour 2015. Работи и снима с изпълнители като Веси Бонева и Марина Кискинова. "Преподавам танци, за да науча хората да обичат живота и себе си, защото проблемите са временнни, а танцът - вечен. " - Кристина Славчева.
Затвори...