УДОБНО…
ЛЕСНО…
ПОСТИЖИМО…
ПРАКТИЧНО…
ПРОФЕСИОНАЛНО…
ОТКРИВАМЕ ОЩЕ ЕДИН КЛАС ЗА ЛЮБИМАТА НИ ВЪЗРАСТОВА ГРУПА! Децата – нашето бъдеще!
Докато правите своята уикенд семейна разходка или отпочивайки пиете кафето си в парка, ние ще се погрижим за вашите прекрасни дечица по възможно НАЙ – ДОБРИЯ И ЗАБАВЕН НАЧИН!
Знаем колко важни са спортът и изкуството за развитието на едно дете, за това и създадохме клас за най-малките ни ученици! Тези, които все още са прекалено малки, дори и за детските ни класове! Тези класове ще минават под формата на dance игри, в които ще възпитаме децата на любов към танците. Ще се погрижим те да добият така нужните координация, гъвкавост и сила, като преди всичко – най-голямата ни цел е да се забавляват и чувстват добре с всяко посещение в студиото ни!
Доведете своето дете на нашият „VS BABIES HIP-HOP” клас с Виктория Димитрова Goldy, всяка Събота от 11:30 часа на адрес – VS DANCE STUDIO #1 – Бул. Витоша 91
ПРИЕМ: 4-7 години
______________________________________________________
Кога:
Събота – 11:30-12:30
Къде:
бул.Витоша 91 – VS DANCE STUDIO #1
______________________________________________________
КОЯ Е ВИКТОРИЯ ДИМИТРОВА GOLDY?
Виктория Димитров Goldy е основател на VS DANCE.
Тя е взискателен преподавател, който се стреми към съвършенство не само в собствената си работа, но и тази на нейните ученици. В същото време Goldy е добър и сърдечен приятел, а дистанцията между нея и учениците й никак не е голямо. Именно защото усеща всички, като свое собствено семейство, VS DANCE се е превърнало в една голяма общност, синоним на истинско танцово семейство.
Тя държи да се знаят основите на танца, историята на пътя по който са поели учениците й, но също така се стреми да подготви своите последователи за суровата конкуренция и сцената на шоубизнеса, като никога не забравят, че танците са щастие, любов и споделяне!
Преподавател/хореограф от 12 години, танцува и спортува от 26 години. В Студио VS DANCE обучава начинаещи, напреднали и хореографи.
Танцови и хореографски кредити:
– The Voice Of Summer Tour 2014 – хореограф/танцьор
– The Voice Of Summer Tour 2015 – хореограф/танцьор
– „На Кафе“ 2013, 2014,2015 и 2017 – хореограф/танцьор
– X-Factor – хореограф/танцьор
– BG Music Awards – танцьор
– БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ – танцьор
– 359 HIPHOP Awards 2015; 2016 – хореограф/танцьор
– SOFIA FASHION WEEK – 2014, 2015, 2016 – хореограф/танцьор – Opening Show
– Montfiz Art Fest – преподавател
– Fanta Dance Festival – преподавател
– OnFest – преподавател Работила е като хореограф/танцьор
и др.
ИЗПЪЛНИТЕЛИ:
– Akcent – хореограф
– Влади Ампов Графа – танцьор
– Веси Бонева – хореограф/танцьор
– Алекс Раева – хореограф/танцьор
– 100 Кила – хореограф/танцьор
– Марина Кискинова – хореограф/танцьор
– Део- хореограф
– Alex P – хореограф/танцьор
– Михаела Филева – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Криско – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Сантра – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Кристо – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Жана Бергендорф – хореограф/танцьор (The Voice Of Summer Tour)
– Спенс – хореограф/танцьор
– NDOE – хореограф/танцьор
и др.
______________________________________________________
Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни се обадите на тел. 0886 466 137 или да ни пишете на: office.vsdance@gmail.com!
__________
COMFORTABLE …
EASY …
ACHIEVEABLE …
PRACTICAL …
PROFESSIONAL..
While you are doing your weekend family walk or relaxing, drinking your coffee in the park, we will take care of your wonderful children in the BEST AND FUN WAY possible!
WE ARE OPENING ANOTHER CLASS FOR OUR FAVORITE AGE GROUP! The children – our future!
We know how important sports and art are for a child’s development, that’s why we created a class for our youngest students! Those that are still too small, even for our children’s classes! These classes will take the form of dance games in which we will educate children to love dance. We will make sure that they get the necessary coordination, flexibility and strength, and above all – our biggest goal is to have fun and feel good with each visit to our studio!
Bring your child to our „VS BABIES HIP-HOP“ class with Victoria Dimitrova Goldy, every Saturday from 11:30 am at the address – VS DANCE STUDIO # 1 – Blvd. Vitosha 91
ADMISSION: 4-7 years
______________________________________________
When:
Saturday – 11: 30-12: 30
Where:
91 Vitosha Blvd. – VS DANCE STUDIO # 1
______________________________________________
If you have additional questions, do not hesitate to call us at 0886 466 137 or write to us at: office.vsdance@gmail.com!

Преподаватели

Виктория Димитрова а.к.а. Goldy

Виктория Димитрова а.к.а. Goldy е родена на 23.10.1986г. в град София. Основател на VS DANCE.
Научи още...
Виктория Димитрова а.к.а. Goldy е родена на 23.10.1986г. в град София. Основател на VS DANCE. Тя е взискателен преподавател, който се стреми към съвършенство не само в собствената си работа, но и тази на нейните ученици. В същото време Goldy е добър и сърдечен приятел, а дистанцията между нея и учениците й никак не е голямо. Именно защото усеща всички, като свое собствено семейство, VS DANCE се е превърнало в една голяма общност, синоним на истинско танцово семейство. Тя държи да се знаят основите на танца, историята на пътя по който са поели учениците й, но също така се стреми да подготви своите последователи за суровата конкуренция и сцената на шоубизнеса, като никога не забравят, че танците са щастие, любов и споделяне! Преподавател/хореограф от 9 години, танцува и спортува от 23 години. В Studio VS DANCE обучава начинаещи, напреднали и хореографи. Хореограф на The Voice Of Summer Tour 2014 и 2015. Хореограф в „На Кафе“ 2013, 2014, и 2015. Преподавател/хореограф на Montfiz Art Fest, Fanta Dance Festival, OnFest и др. Работила е като хореограф/танцьор с: Веси Бонева, Алекс Раева, 100 Кила, Марина Кискинова, Део, Дороти Такева, Camorata, Alex P и др. Участвала е в редица клипове, реклами и филмови продукции. Носител на приза "Найдобър Клубен танцьор на България" за 2012 година. Под нейно ръководство екипа на VS DANCE печелят приза "Найдобра хипхоп/денс група" за 2014. Създател на танцовия спектакъл 'VS' LIFE. Със състава й 'VS' DANCE са канени на редица големи концерти: Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion, Българския ХИПХОП Фестивал, Rick Ross and Ciara 359 HIPHOP Festival, FANTA Dance Festival, The Voice Of Summer Tour и др.
Затвори...

График

Събота
11:30 - 12:30
Виктория Димитрова
Ниво: Клас за деца