Стефания Стоянова

Стефания Стоянова е танцьор и хореограф , който започва пътя си едва на 17 годишна възраст. Упоритостта и страстта към танца са качествата, които винаги са я водили в развитието ѝ. Стремежа да бъде по-добра версия на себе си всеки ден, е най-важен за нея, за да бъде още по-добър пример на всички, които ѝ се доверяват, заставайки зад нея в класовете ѝ.
За Стефи преди всичко е важно да споделя на своите ученици личен опит и изживявания, които ще им помагат не само в танците, но и в живота. Девизът, който я води е : “ Работи здраво, но остани смирен.”.
През годините, Стефи винаги е търсила истинското и различното – емоции, нови състояния, през които да премине, за да надгради себе си, като артист и преподавател.
Именно този интерес я среща с АТОМ Theatre през 2012 година, където тя се въвлича в танцовия театър в следствие на което, се включва в множество техни проекти.
Преминавайки през много различни форми и стилово разнообразие, освен с HIP-HOP, Стефи успява най – силно да се свърже със стилове, като DANCEHALL , AFRO BEATS и KRUMP.
Тя е изключително ценен преподавател, защото е била танцьор в много отбори, има десетки участия зад гърба си и много класове, които е посетила, не само в България но и в чужбина. Едно от големите постижения в танцовата ѝ кариера е представянето на България на световното по HIP-HOP в Лас Вегас през 2012 и 2013 година, където заедно с тогавашния ѝ отбор представят страната подобаващо.
Обучавала се е от най-добрите преподаватели в света, посещавайки Urban Dance Camp,OMG Camp и SDK , както и отделни класове в Лос Анджелис , Ню Йорк, Берлин и Букурещ.
Можете да проследите малка част от професионалния й път ето тук :
Танцови и хореографски кредити:
– БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ / 2010 / – танцьор
– Coca Cola Happy Energy Tour / 2013 /- танцьор
– Fanta Dance Festival – преподавател
– OnFest – преподавател
– THE CENTER DANCE CAMP – предподавател /12 години
– Dancing Stars 2015 – танцьор
– Наградите на БГ радио 2014 /2015 – танцьор
– Dance Port DERIDA / 2013 / – танцьор
– DANCE IT / 2014 / – танцьор
– DANCE ARENA / ONLINE SERIES / 2017 – участник / танцьор – “ Gladiators ” – Finalist CREW
– EQUILLIBRIUM / 2018 / – project by DA CLIQUE in Collaboration with Flying Steps Academy /Berlin / – Танцьор и Хореограф
– SPECTRUM /2019 / – project by DA CLIQUE in Collaboration with Flying Steps Academy / Berlin / – Танцьор и Хореограф
– АТОМ CHOREOGRAPHIC SERIES 3 и 4 – танцьор
– Карнавал на хореографите / 2019 / – хореограф и танцьор
Музикални клипове :
• DIVNA ft. MIRO & KRISKO – TI NE MOJESH DA ME SPRESH
• Ice Cream feat. The Center – Zahir (Remix)
• Ice Cream – Скачай (Jump)
• Vilislav – Znaesh kak
• VENZY – SILEN
• NDOE feat. VS DANCE – BANG BANG
и други…